Judd Trump a fost dezamăgit că nu a reușit break-ul de 147 de puncte în ultima sa partidă de la UK Championiship. Numărul unu mondial nu a fost la cel mai bun nivel al său în duelul cu Liang Wenbo, dar a reușit să profite de greșelile adversarului, obținând în cele din urmă o victorie cu scorul de 6-1.
Englezul a fost aproape de primul break maxim din meci și al treilea de la această ediție de la Campionatul Regatului Unit, la scorul de 5-1 în favoarea sa, după ce reușise 12 bile roșii și 11 negre. Însă acesta a ratat următoarea neagră când a încercat să mute o roșie de lângă mantă, iar break-ul nu i-a adus în final decât 89 de puncte.
Jimmy White, expertul Eurosport UK, a afirmat după partida de ieri că Trump ar fi putut să-și calculeze diferit execuția.
German Masters
Judd Trump a intrat în scenă la Mastersul German cu un break superb, de peste 100 de puncte
ACUM 9 ORE
Cred că ar fi trebuit să renunțe la acea roșie, dar cine sunt eu să-i spun lui Trump cum să joace? A ratat oricum bila neagră, așa că nu putem ști dacă ar fi reușit break-ul maxim

Trump, dezamăgit de execuția sa

Judd Trump a declarat după victoria în fața lui Liang Wenbo că obiectivul său a fost să reușească break-ul maxim. Acesta a subliniat că a avut în vedere acest lucru încă de la începutul partidei, când încă nu acumulase vreun punct.
”Sunt dezamăgit pentru că am ratat o bilă neagră foarte ușoară, gândindu-mă doar la acea roșie. În final, nu m-am concentrat suficient pe cea neagră. Am crezut că voi reuși, am ajuns atât de departe și am ratat o bilă atât de ușoară”, a declarat Trump pentru Eurosport UK.
Englezul a adăugat că partida de ieri a fost una foarte dificilă. Unul dintre momentele cheie al meciului a venit la scorul de 3-1 pentru Trump, când Liang a avut șansa de a reduce din handicap, dar și-a ratat execuția la o bilă galbenă.
“Masa a fost foarte grea, iar bilele s-au mișcat lent. Doar după ce au rămas numai câteva roșii am reușit să obțin ceva. Liang a ratat o galbenă foarte simplă. A fost șansa lui, eu am reușit să-mi mențin avantajul. A trebuit ulterior doar să joc strâns și să profit de șansele mele”, a subliniat Trump.
Rezultatul final al duelului dintre Judd Trump și Liang Wenbo a fost 6-1 în favoarea numărului unu mondial. În urma victoriei de ieri, Trump a avansat în optimile de la UK Championiship.
German Masters
Shaun Murphy, debut cu dreptul la Mastersul German! "Magicianul" a trecut în decisiv de Kurt Maflin
ACUM 9 ORE
European Masters
Ronnie O'Sullivan nu va participa la Mastersul Turciei din rațiuni financiare! Ce pretenții avea
ACUM 12 ORE