Judd Trump s-a calificat fără probleme în finala UK Championship după o victorie cu 6-2 în fața lui Lu Ning. Liderul Mondial se va înfrunta în marea finală cu australianul Neil Robertson după ce acesta a ajuns și el în ultimul act mai devreme sâmbătă.
Trump a câștigat primul frame după un joc excelent prin care a reușit un break de 66 față de cel de 51 al lui Ning. Chinezul a câștigat apoi fără probleme al doilea frame pentru a egala scorul însă un break de 107 și apoi unul de 97 l-au readus pe Trump în avantaj, cel care a avut per total nevoie de șase pentru a-și asigura victoria și șansa de a câștiga un nou turneu.
Snooker
Higgins l-a lăsat fără cuvinte pe Ronnie O'Sullivan: "Nu am văzut în viața mea o așa închidere"
ACUM 21 ORE
Jucătorul chinez a câștigat cu 69 la 56 pentru a reduce din dezavantaj însă încă un break de 50 al lui Trump l-a readus pe englez în avantaj cu două frame-uri. Lu părea să fie frustrat urmărindu-și adversarul care mergea fără probleme spre victorie. Lu a dat din cap și a lovit ușor cu pumnul în masă în penultimul frame.

Judd Trump - Neil Robertson, finala UK Championship 2020

Neil Robertson l-a învins pe Yuelong Zhou cu 6-2 pentru a ajunge în finala UK Championship.
Robertson a reușit să treacă peste un prim frame dificil pentru a prelua conducerea cu 2-0 iar apoi și-a dublat avantajul cu un break de 125, acesta fiind al cincilea de peste 100 de puncte pentru el la acest turneu.
Însă Zhou a revenit într-un al treilea frame cu adevărat spectaculos. Break-ul inițial al jucătorului de 22 de ani s-a oprit inițial la 45 după o lovitură pozițională slabă iar Robertson a răspuns cu un break de 62. Implicați într-o luptă aprigă pentru bila albastră, Robertson a jucat apoi excelent însă în cele din urma Zhou a revenit pentru a reduce din diferență.
Zhou a răspuns cu cel mai mare break al său de la UK Championship (141) pentru a reduce deficitul la trei. Însă Robertson s-a impus în cele din urmă și va merge în finală unde va juca cu Judd Trump sau Lu Ning.
Northern Ireland Open
John Higgins, una dintre cele mai grele închideri de masă din toate timpurile
ACUM 21 ORE
Northern Ireland Open
Mark Allen, victorie dramatică în fața lui Higgins, în finala Openului Irlandei de Nord
IERI LA 04:38