Kyren Wilson, unul dintre jucătorii de top din lumea snooker-ului, a fost eliminat în mod surprinzător de Jamie Jones, galezul proaspăt revenit după o suspendare de un an din circuitul mondial.
Wilson nu s-a aflat în cea mai bună formă și a pierdut în fața lui Jones, scor 1-5, părăsind prestigiosul turneu în faza sferturilor.
La două zile după înfrângerea de la Scottish Open, englezul a făcut o mărturisire uimitoare. Wilson a dezvăluit că nu s-a aflat în cea mai bună formă din cauza unui accident în care a fost implicat pe drum către turneu.
Snooker
S-au tras la sorți tablourile de calificări și cel principal la "Marius Ancuța Classic 2021"
IERI LA 13:36

Kyren Wilson, implicat într-un accident cu un șofer român: "Mergea pe banda greșită!"

Uimirea a fost și mai mare când jucătorul englez a explicat că vinovatul a fost un șofer român care mergea pe banda greșită:
"Ziua mea nu putea merge mai prost. Un șofer român conducea pe banda greșită. Probabil că el credea că încă se află în altă parte și nu a știut cum să intre în sensul giratoriu. Mi-a distrus complet mașina.
Sper ca spatele și gâtul meu să își revină. Am stat câteva ore pe marginea drumului, am făcut schimb de mașini cu soția mea și am ajuns la competiție. Am adormit când am ajuns aici și alarma pur și simplu nu mi-a sunat, așa că m-am trezit târziu. Este, fără îndoială, cea mai proastă performanță din viața mea", a spus Kyren Wilson, potrivit uk.movies.yahoo.com.
De-a lungul carierei, Kyren Wilson a cucerit 4 titluri, dintr-un total de 6 finale disputate.
Jamie Jones n-a reușit să repete surpriza și în semifinale, în fața lui Mark Selby. Englezul s-a impus cu 6-1 și va juca în finală cu Ronnie O'Sullivan. În semifinale, "Racheta" l-a învins pe Hang Li, scor 6-4.
Finala Scottish Open va începe astăzi, ora 15:00, și va transmisă în direct și în exclusivitate la Eurosport 2.
Snooker
#ETalks cu Rareș Sinca, dublu câștigător al trofeului Marius Ancuța Classic
IERI LA 13:26
Snooker
Marius Ancuța CLASSIC a ajuns la a patra ediție!
14/09/2021 LA 05:37