Kyren Wilson, unul dintre jucătorii de top din lumea snooker-ului, a fost eliminat în mod surprinzător de Jamie Jones, galezul proaspăt revenit după o suspendare de un an din circuitul mondial.
Wilson nu s-a aflat în cea mai bună formă și a pierdut în fața lui Jones, scor 1-5, părăsind prestigiosul turneu în faza sferturilor.
La două zile după înfrângerea de la Scottish Open, englezul a făcut o mărturisire uimitoare. Wilson a dezvăluit că nu s-a aflat în cea mai bună formă din cauza unui accident în care a fost implicat pe drum către turneu.
Snooker
Mădălin Gal și Eduard Riti, câștigătorii Century Snooker Open si RST Junior League – Etapa 3
17/05/2022 LA 11:56

Kyren Wilson, implicat într-un accident cu un șofer român: "Mergea pe banda greșită!"

Uimirea a fost și mai mare când jucătorul englez a explicat că vinovatul a fost un șofer român care mergea pe banda greșită:
"Ziua mea nu putea merge mai prost. Un șofer român conducea pe banda greșită. Probabil că el credea că încă se află în altă parte și nu a știut cum să intre în sensul giratoriu. Mi-a distrus complet mașina.
Sper ca spatele și gâtul meu să își revină. Am stat câteva ore pe marginea drumului, am făcut schimb de mașini cu soția mea și am ajuns la competiție. Am adormit când am ajuns aici și alarma pur și simplu nu mi-a sunat, așa că m-am trezit târziu. Este, fără îndoială, cea mai proastă performanță din viața mea", a spus Kyren Wilson, potrivit uk.movies.yahoo.com.
De-a lungul carierei, Kyren Wilson a cucerit 4 titluri, dintr-un total de 6 finale disputate.
Jamie Jones n-a reușit să repete surpriza și în semifinale, în fața lui Mark Selby. Englezul s-a impus cu 6-1 și va juca în finală cu Ronnie O'Sullivan. În semifinale, "Racheta" l-a învins pe Hang Li, scor 6-4.
Finala Scottish Open va începe astăzi, ora 15:00, și va transmisă în direct și în exclusivitate la Eurosport 2.
Snooker
Ronnie O'Sullivan și-a dezvăluit planurile. Obiectivul cel mare, un nou record mondial
12/05/2022 LA 12:47
Snooker
De la Crucible la RST Snooker Club, pentru CENTURY Snooker Open, în perioada 06-08 Mai
04/05/2022 LA 20:15