După ce l-a învins pe Mark Selby în joc decisiv, revenind de la 14-16, Ronnie şi-a luat viteză în prima sesiune a partidei cu Kyren Wilson şi se părea că vom avea un nou ultim act dezechilibrat, după ce în 2019 Judd Trump îl învingea categoric pe John Higgins, scor 18-9.
După breakuri consistente, O'Sullivan s-a desprins la 6-2 la capătul primei sesiuni, iar în cea de-a doua a intrat la fel de motivat şi sigur pe el, reuşind să îşi ducă avantajul la 6 frameuri, 8-2.

Talentul, în forma lui pură! Ronnie O'Sullivan, închidere de masă impresionantă

Snooker
O'Sullivan, siderat de cum a putut să joace Robertson cu Selby. Procentajul incredibil de bile
ACUM 11 ORE
Ronnie a reuşit poate lovitura finalei, cel puţin până acum, dintr-o poziţie care ne-a amintit de jocul decisiv interminabil al semifinalei dintre McGill şi Wilson. De această dată, "Expresul din Essex" a calculat perfect traiectoria bilei albe şi a reuşit o lovitură magistrală.

Snonker World Championship : Bilă superbă reușită de Ronnie O'Sullivan

Revenirea lui Wilson, în finala Mondialului de snooker, contra lui Ronnie O'Sullivan

Condus cu 8-2, Kyren Wilson s-a adunat şi a câştigat 5 din următoarele 6 frameuri. Mai întâi, graţie greşelilor lui Ronnie, care a venit din pauza dintre reprize compet deconectat, apoi graţie unui joc solid, care i-a adus şi un break impresionant, de peste 100 de puncte.
Deşi Ronnie a controlat categoric prima parte a finalei, acum Wilson pare să aibă un uşor ascendent moral, înainte de ultimele două sesiuni, transmise duminică, în direct, de Eurosport. Totuşi, cvintipulul campion mondial rămâne marele favorit, mai ales că adversarul nu are experienţa necesară să gestioneze excelent un final de meci plin de încărcătură. Avem, însă, o finală echilibrată, iar O'Sullivan cu siguranţă va mai avea de muncă pentru a ajunge la un singur titlu distanţă de marele Stephen Hendry.
Scottish Open
Snooker - Scottish Open : Robertson îl învinge pe Selby în sferturile de finală
ACUM 19 ORE
Scottish Open
Judd Trump, eliminat dramatic de la Scottish Open! Englezul, învins în decisiv de Thepchaiya Un-Nooh
IERI LA 16:40