Dacă la competiția destinată juniorilor am avut parte de o surpriză, tânărul și talentatul Vlăduț Ciuche (Academia de Snooker Bacău) câștigând împotriva mult mai experimentatului Eduard Riti (Sfântu Gheorghe), la seniori Rareș Sinca (RST Snooker Club) și-a adjudecat cel de-al treilea trofeu al sezonului în finala disputată împotriva lui Ionuț Chircu (RST Snooker Club)
În urma acestor rezultate, Rareș si-a consolidat poziția de lider în Clasamentul General – Men League, în timp ce Vlăduț a reușit sa urce pentru prima oara pe poziția a doua în Clasamentul Junior League.
https://i.eurosport.com/2022/06/27/3399749.jpg
European Masters
Judd Trump, în sferturi la European Masters, după o victorie dramatică împotriva lui Farakh Ajaib
ACUM 16 ORE
Toate rezultatele si break-urile realizate pot fi regasite pe site-ul oficial RST: www.snookerbucuresti.ro.
La finalul celor două finale am avut parte si de o scurtă declarație din partea învingătorilor:
"În primul rând vreau să îl felicit pe Ionuț, a făcut un turneu fantastic. În al doilea rând, sunt extrem de fericit să câștig încă un turneu, deoarece acest lucru devine din ce în ce mai greu datorită” acestor tineri extrem de talentați care vin din urmă precum, Mădălin, Mario, Eduard, Vlăduț, David și mulți alții. Țin să menționez că prin ei snooker-ul din România are un viitor din ce în ce mai frumos.
Mergând mai departe, aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest turneu și acest minunat sezon. Noi, cei de la RST, împreună cu partenerii noștri, luptăm în fiecare zi pentru a duce snooker-ul din România acolo unde ii este locul", a declarat Rareș pentru Eurosport.
https://i.eurosport.com/2022/06/27/3399748.jpg
"A fost un turneu organizat bine. Deși nu eram acomodat cu mesele, sincer să fiu nu mă așteptam la un parcurs atât de bun. Am fost cu o seară înainte de turneu și nu eram mulțumit mai deloc de jocul meu. A doua zi am început în sferturi cu un break de 49 și asta mi-a dat puțin mai multă încredere în mine. Iar finala împotriva lui Edu, știam ca va fi un meci dificil, dar nu am luptat cu adversarul, m-am luptat cu mine însumi și am încercat să prestez cel mai bun joc al meu. În felul acesta am reușit să câștig acest turneu. Scopul meu pentru jumătatea următoare a sezonului este ca în continuare să mă depășesc pe mine și să dau tot ce am mai bun și trag tare sa ajung într-o semifinala", a spus Vlăduț.

Care este următoarea competiție în calendarul RST 2022?

Cel mai important eveniment din snooker-ul românesc pe perioada verii va fi turneul Romanian Snooker Trophy, ce va fi organizat de către Federația de Snooker RST împreună cu clubul de snooker afiliat Black Pot din Brașov. Competiția va avea loc în perioada 29-31 iulie la clubul de snooker Black Pot.
Toate detaliile despre eveniment pot fi găsite pe site-ul oficial al clubului de snooker www.snookerbucuresti.ro.
"Până la proxima întâlnire cu snooker-ul de calitate, să sperăm la vremuri mai bune" - Marius Ancuța
European Masters
Trump, în optimi la European Masters, după un meci greu cu Higginson! Ultimul break a fost superb
IERI LA 21:46
Snooker
Mark Selby, OUT de la Masters-ul European de Snooker! Speranțele pentru un nou titlu s-au spulberat
17/08/2022 LA 08:39