Ronnie O'Sullivan a trecut cu bine de primele 2 tururi la English Open, primul turneu din seria Home Nations. "Racheta" a trecut cu 4-2 de tânărul francez Brian Ochoiski în primul tur, iar apoi l-a învins cu 4-1 pe galezul Ryan Day, urmând să îl întâlnească astăzi pe Matthew Stevens în a 3-a rundă a competiției.
La finalul meciului cu Ryan Day, Ronnie s-a arătat mulțumit de jocul său, dar a admis că îi lipsesc foarte mult fanii din tribune: "Am jucat ok, chiar dacă am ratat câteva bile. Este ciudat fără public, anumiți jucători au nevoie de o anumită atmosferă pentru a-și ridica nivelul. Când ai o lovitură bună, te entuziasmezi și nu ai nevoie de public, dar când ești în dificultate, ai nevoie de o mulțime care să te ajute să te regăsești. Trebuie să ne obișnuim."
https://i.eurosport.com/2019/10/18/2697997.jpg
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan, cel mai rapid break de peste 100 de puncte din istorie, la un meci televizat
ACUM O ZI
Astăzi se dispută meciurile din turul 3 și 4 de la English Open, urmând ca mâine să înceapă sferturile de finală. Dacă va trece de Matthew Stevens în turul 3, O'Sullivan va da peste învingătorul partidei B.Hancorn-Jak Jones, iar dacă va ajunge în sferturi, l-ar putea întâlni fie pe J.Ding, fie pe J.Higgins.
Marea surpriză de până acum la English Open a fost eliminarea lui Shaun Murphy, al 8-lea cap de serie. "Magicianul" a pierdut în joc decisiv (4-3) în fața veteranului de 50 de ani, David Lilley, care ocupă locul 91 în clasamentul mondial.
Partidele de la English Open pot fi urmărite în direct și în exclusivitate pe Eurosport și pe Eurosport Player.
German Masters
Surprize uriașe în calificările de la Masterul German! Allen și Selby, eliminați de doi necunoscuți
24/11/2022 LA 07:24
UK Championship
Mark Allen – Ding Junhui, finală surprinzătoare la UK Championship! Cine se va impune în ultimul act
20/11/2022 LA 12:12