Ronnie O'Sullivan a trecut cu bine de primele 2 tururi la English Open, primul turneu din seria Home Nations. "Racheta" a trecut cu 4-2 de tânărul francez Brian Ochoiski în primul tur, iar apoi l-a învins cu 4-1 pe galezul Ryan Day, urmând să îl întâlnească astăzi pe Matthew Stevens în a 3-a rundă a competiției.
La finalul meciului cu Ryan Day, Ronnie s-a arătat mulțumit de jocul său, dar a admis că îi lipsesc foarte mult fanii din tribune: "Am jucat ok, chiar dacă am ratat câteva bile. Este ciudat fără public, anumiți jucători au nevoie de o anumită atmosferă pentru a-și ridica nivelul. Când ai o lovitură bună, te entuziasmezi și nu ai nevoie de public, dar când ești în dificultate, ai nevoie de o mulțime care să te ajute să te regăsești. Trebuie să ne obișnuim."
https://i.eurosport.com/2019/10/18/2697997.jpg
UK Championship
Ronnie O'Sullivan: "Snookerul este doar o vacanță pentru mine"! Ce alte priorități are englezul
24/11/2021 LA 10:10
Astăzi se dispută meciurile din turul 3 și 4 de la English Open, urmând ca mâine să înceapă sferturile de finală. Dacă va trece de Matthew Stevens în turul 3, O'Sullivan va da peste învingătorul partidei B.Hancorn-Jak Jones, iar dacă va ajunge în sferturi, l-ar putea întâlni fie pe J.Ding, fie pe J.Higgins.
Marea surpriză de până acum la English Open a fost eliminarea lui Shaun Murphy, al 8-lea cap de serie. "Magicianul" a pierdut în joc decisiv (4-3) în fața veteranului de 50 de ani, David Lilley, care ocupă locul 91 în clasamentul mondial.
Partidele de la English Open pot fi urmărite în direct și în exclusivitate pe Eurosport și pe Eurosport Player.
Snooker
John Higgins l-a demolat pe Ronnie O'Sullivan la Champion of Champions și e în semifinale
19/11/2021 LA 05:35
Snooker
Ronnie O'Sullivan, interviu eveniment pentru Eurosport! Ce îl motivează să joace în continuare
17/11/2021 LA 12:44