Cele două turnee a fost câștigate de doi tineri de mare perspectivă în snooker-ul din România, Mădălin Gal (Brașov, 18 ani) și Eduard Riti (Sfântu Gheorghe, 16 ani), ambii ajungând la cota patru (4) la turneele câștigate organizate de Federația de Snooker RST.
Cu aceste două victorii, cei doi tineri își consolidează pozițiile în cele două clasamente (Men League si Junior League), Mădălin poziția a doua, amenințând din ce în ce mai mult liderul clasamentului, Rareș Sinca, iar Eduard prima poziție, mărind considerabil distanța față de locul secund ocupat de David Goajgă.
Toate rezultatele si break-urile realizate pot fi regasite pe site-ul oficial RST: www.snookerbucuresti.ro.
Snooker
Circuitul de snooker mixt revine după 31 de ani de absență
IERI LA 18:31
https://i.eurosport.com/2022/05/17/3374232.jpg
La finalul celor două finale am avut parte si de o scurtă declarație din partea învingătorilor:
"M-am simțit bine turneul acesta, cred că a fost o îmbunătățire față de ultimele două turnee, iar meciurile au fost interesante, cel cu Sorin Crăciun a fost probabil cel mai dificil, scorul după două frame-uri fiind 2-0 pentru el, însă s-a terminat cu bine. Cand vine vorba de turneele viitoare încerc să îmi limitez astupările, dar sper să joc cât mai bine de fiecare dată", a declarat Mădălin Gal.
https://i.eurosport.com/2022/05/17/3374234.jpg
"Sunt extrem de entuziasmat pentru că am câștigat încă un trofeu. Joc cu deosebită plăcere cu Vlad, mai ales că îl simt din ce în ce mai bine pregătit, ceea ce mă determină să fiu și mai concentrat, pentru a reuși să obțin maximul posibil din fiecare competiție de juniori. Pentru mine a fost un weekend special, cu aniversari deosebite în familie, au fost părinții aici, care m-au susținut, sora mea, așa că sunt mulțumit și fericit pentru rezultatele mele, cu bucurie pentru întreaga familie. Rămân la fel de dedicat pasiunii mele, voi continua antrenamentele mereu după orele de școală, iar ceea ce îmi doresc cel mai mult este ca, astfel de rezultate să ajung să le obțin din ce în ce mai des și în competițiile cu adulții!", a spus Eduard Riti.
Cele mai mari break-uri în cele două competiții au fost realizate de Rareș Sinca (90 de puncte) si Vlăduț Ciuche (70 de puncte).

Care este următoarea competiție în calendarul RST 2022?

Următorul turneu din calendarul competițional național de seniori va fi 6 Red Championship. Acesta va avea loc în perioada 17 -19 Iunie și va fi organizat de Federația de Snooker RST, la clubul de snooker RST. În liga națională a juniorilor, următorul turneu va fi organizat la Brașov, la clubul Black Pot, în perioada 11-12 Iunie.
Detaliile despre cele două evenimente pot fi găsite pe site-ul oficial al clubului de snooker www.snookerbucuresti.ro.
"Până la proxima întâlnire cu snooker-ul de calitate, să sperăm la vremuri mai bune" - Marius Ancuța
Snooker
Laureații snooker-ului românesc în luna iunie sunt Rareș Sinca și Vlăduț Ciuche
27/06/2022 LA 15:51
Snooker
Ronnie O'Sullivan a dat recital la un meci demonstrativ! "Racheta" a reușit un 147 de senzație
16/06/2022 LA 19:48