De 3 ori campion mondial, Mark Selby a fost timp de 4 ani numărul 1 mondial în snooker și rămâne unul dintre cei mai buni jucători și unul dintre favoriții fiecărui turneu.
Selby este creditat cu șanse mari și la Championship League, turneul transmis între 1 și 11 iunie de Eurosport, dar și la Campionatul Mondial care va avea loc în luna august.

Selby nu se gândește la retragere

Snooker
Începe British Open, primul mare turneu al sezonului de snooker. Programul meciurilor
ACUM 21 ORE
Ajuns la 36 de ani, Mark Selby continuă să fie la cel mai înalt nivel. Înaintea turneului de la Milton-Keynes, Selby a vorbit despre experiența de a juca snooker în timpul pandemiei.
Voi fi doar eu, adversarul și arbitrul. Urmează să joc joi, cu o zi înainte sunt testat. Voi merge direct la hotel și mă voi închide în cameră până primesc rezultatul. Să sperăm că e negativ și pot juca. Așa este la fel pentru toți cei din turneu. Joc la acest turneu de 11 ani și sunt obișnuit să joc fără public
Selby va împlini luna aceasta vârsta de 37 de ani, însă e convins că mai are un cuvânt de spus în circuitul profesionist.
Snooker-ul nu este un sport fizic așa că nimic nu mă poate opri să joc până la 50 de ani dacă vreau, însă principalul aspect e legat de <<foame>>. Vine un moment în care ai făcut același lucru în fiecare zi și totul este monoton așa că îți poți spune: <<E suficient, deja nu mai îmi place>>. Nu contează pentru mine dacă joc la cel mai înalt nivel, principalul lucru e să îmi facă plăcere. Dacă nu îmi place, mă pot retrage și mâine chiar dacă sunt în top sau nu
https://i.eurosport.com/2020/06/03/2827596.jpg
Snooker
Marius Ancuța Classic 2022, un omagiu adus celui mai mare ambasador al snooker-ului în România
07/09/2022 LA 14:24
Snooker
Mario Păun, campion la RST Cup 2022, după ce l-a învins pe Mădălin Gal! Declarațiile celor doi
29/08/2022 LA 11:57