La finalul partidei, triplul campion mondial a declarat că jocul de siguranță a fost principalul său atu în această confruntare și că decizia de a lucra cu Chris Henry a fost foarte inspirată, pentru că i-a redat încrederea pe care o avea în trecut.
https://i.eurosport.com/2020/08/11/2862844.jpg

Mark Selby: "Am fost impecabil la jocul de siguranță"

German Masters
Surpriză uriașă la Mastersul German! Neil Robertson, eliminat în primul tur de Ricky Walden
ACUM 8 ORE
"În primele 2 sesiuni am fost aproape impecabil la jocul de siguranță și jocul meu a fost complet. M-am apropiat de cel mai bun joc al meu. Nu i-am dat prea multe șanse lui Neil.", a declarat Selby după meci.
Întrebat despre decizia de a lucra cu Chirs Henry, Selby a menționat: "Am trecut printr-o perioadă de îndoială în ceea ce mă privește pentru că nu mai reușeam să câștig turnee. Eram obișnuit să câștig, iar când am încetat s-o mai fac mi-am dat seama cât de greu este jocul. Începusem să am o mentalitate negativă și am simțit nevoia de a lucra cu cineva pentru a schimba acest aspect. Lucrez cu Chris de numai o lună, dar se pare că lururile funcționează perfect".
https://i.eurosport.com/2020/08/11/2862922.jpg

Robertson: "Siguranța lui Mark a fost absolut de necrezut"

După meci, Neil Robertson a recunoscut superioritatea lui Selby și a spus că diferența s-a făcut la jocul de siguranță, care a funcționat perfect pentru englez: "Siguranța defensivă a lui Mark a fost absolut de necrezut. Și-a făcut un plan de joc defensiv și s-a ținut de el foarte strâns. Pur și simplu nu am reușit să obțin niciun punct gratuit."
"În fotbal, dacă o echipă își pune toți jucătorii în fața mingii și se apără în careul propriu, trebuie să găsești soluții pentru asta. Probabil că am jucat 35 de frame-uri, cu Mark și Barry (Hawkins), câștigând în siguranță, dar ambii au găsit soluții și au continuat să găsească lovituri incredibile de siguranță.", a spus Neil Robertson la finalul meciului.
"Bufonul din Leicester" este primul jucător care face pasul către semifinalele competiției, acolo unde își așteaptă adversarul, care se va alege dintre Mark Williams și Ronnie O'Sullivan. Aceștia vor începe cea de-a doua sesiune a meciului lor din sferturi de la scorul de 6-2 pentru galez, care a făcut ieri o primă sesiune aproape perfectă.
Toate meciurile de la Campionatul Mondial de Snooker pot fi urmărite în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
German Masters
Mark Williams a făcut spectacol la Mastersul German, dar a fost învins în primul tur de Zhao Xintong
ACUM 12 ORE
Snooker
David Goajgă, o stea în devenire a snooker-ului din România
IERI LA 14:33