Finala de la Scottish Open dintre Mark Selby și Ronnie O'Sullivan nu a adus deocamdată spectacolul așteptat de fani, asta în special datorită jocului foarte slab practicat de campionul mondial. Selby a câștigat ambele reprize ale primei sesiuni cu același scor, 3-1, astfel că sesiunea decisivă va începe de la scorul de 6-2 pentru "Bufonul din Leicester".
O'Sullivan nu și-a găsit cursivitatea la masă și a ratat foarte mult, iar Selby l-a taxat de cele mai multe ori. În jocul cu numărul 4 a avut loc un episod mai puțin obișnuit. Ronnie a revenit la masă deși Selby conducea cu un avans de 51 de puncte, iar pe masă mai erau doar bila roz și bila neagră. După mai multe lovituri de siguranță, Selby a reușit să trimită și bila roz în buzunar, dar nu a făcut același lucru și cu bila neagră, iar O'Sullivan a vrut să revină din nou la masă. Arbitrul a intervenit și i-a explicat lui Ronnie că pe masă mai este doar bila neagră iar el are nevoie de 10 snookere, deci e inutil să mai continue jocul.

Mark Selby, aproape de recordul lui Stephen Hendry

Scottish Open
Ronnie O'Sullivan, out de la Scottish Open! "Racheta" a pierdut în decisiv contra lui Gary Wilson
01/12/2022 LA 06:12
Așadar, Selby e mare favorit să-și apere trofeul cucerit anul trecut și să egaleze un record deținut de Stephen Hendry. Dacă va câștiga finala de la Scottish Open, aceasta va fi cea de-a 11 finală consecutivă pe care Selby o joacă și o câștigă, performanță pe care a reușit-o doar Stephen Hendry în anii '90.
Finala de la Scottish Open se va relua la ora 21:00 și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan, cel mai rapid break de peste 100 de puncte din istorie, la un meci televizat
28/11/2022 LA 20:31
German Masters
Surprize uriașe în calificările de la Masterul German! Allen și Selby, eliminați de doi necunoscuți
24/11/2022 LA 07:24