Finala de la Scottish Open dintre Mark Selby și Ronnie O'Sullivan nu a adus deocamdată spectacolul așteptat de fani, asta în special datorită jocului foarte slab practicat de campionul mondial. Selby a câștigat ambele reprize ale primei sesiuni cu același scor, 3-1, astfel că sesiunea decisivă va începe de la scorul de 6-2 pentru "Bufonul din Leicester".
O'Sullivan nu și-a găsit cursivitatea la masă și a ratat foarte mult, iar Selby l-a taxat de cele mai multe ori. În jocul cu numărul 4 a avut loc un episod mai puțin obișnuit. Ronnie a revenit la masă deși Selby conducea cu un avans de 51 de puncte, iar pe masă mai erau doar bila roz și bila neagră. După mai multe lovituri de siguranță, Selby a reușit să trimită și bila roz în buzunar, dar nu a făcut același lucru și cu bila neagră, iar O'Sullivan a vrut să revină din nou la masă. Arbitrul a intervenit și i-a explicat lui Ronnie că pe masă mai este doar bila neagră iar el are nevoie de 10 snookere, deci e inutil să mai continue jocul.

Mark Selby, aproape de recordul lui Stephen Hendry

UK Championship
O'Sullivan l-a contrazis pe Murphy, privind prezența amatorilor în circuit: "Să-și caute al jobb"
IERI LA 08:32
Așadar, Selby e mare favorit să-și apere trofeul cucerit anul trecut și să egaleze un record deținut de Stephen Hendry. Dacă va câștiga finala de la Scottish Open, aceasta va fi cea de-a 11 finală consecutivă pe care Selby o joacă și o câștigă, performanță pe care a reușit-o doar Stephen Hendry în anii '90.
Finala de la Scottish Open se va relua la ora 21:00 și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
UK Championship
Ronnie O'Sullivan: "Snookerul este doar o vacanță pentru mine"! Ce alte priorități are englezul
24/11/2021 LA 10:10
Snooker
John Higgins l-a demolat pe Ronnie O'Sullivan la Champion of Champions și e în semifinale
19/11/2021 LA 05:35