Ronnie O’Sullivan a impresionat în meciul său din primul tur de la Masters. Englezul l-a învins fără drept de apel pe Marco Fu, scor 6-0, și joacă astăzi la ora 15:00 în direct pe Eurosport 2 împotriva lui Mark Allen în primul sfert de finală al competiției. Allen a trecut de Luca Brecel cu scorul de 6-3 în primul tur.
Al doilea meci al zilei îi pune față în față pe Kyren Willson și Mark J. Williams. Partida va fi transmisă în direct de Eurosport 1 la ora 21:00. Willson l-a învins pe Barry Hawkins cu 6-4 în primul tur al turneului invitațional de la Londra, în timp ce Williams a trecut de Mark Selby în joc decisiv, 6-5.
Vineri vor intra în scenă și ceilalți sfert-finaliști. Judd Trump și Shaun Murphy deschid ziua la ora 15:00, în direct pe Eurosport 2, în timp ce John Higgins și Ryan Day vor completa meciurile din această fază a turneului. În turul întâi, Trump l-a învins pe Liang Wenbo cu scorul de 6-4, iar Murphy a trecut de Allister Carter cu același scor. Tot 6-4 a indicat tabela și la meciul în care Higgins s-a impus în fața lui Anthony McGill, dar și în meciul lui Day cu Ding Junhui.
Snooker
Masters | Neil Robertson, "on fire" în finala cu Barry Hawkins. Ultimul act decis după 14 frameuri
16/01/2022 LA 21:46
Masters-ul este unul dintre cele trei turnee care compun „Tripla Coroană” a snookerului. O’Sullivan și-a trecut în cont victoria în primul dintre ele, Campionatul Regatului Unit, în luna decembrie.
The Masters
Un joc care va rămâne în istorie: Frameul decisiv din semifinala Robertson - Williams, de la Masters
16/01/2022 LA 09:52
The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
16/01/2022 LA 04:57