Anul trecut pierdea finala competiției, iar acum a câștigat 50.000 de lire și 50.000 de puncte în clasament. Holt, în vârstă de 41 de ani, a câștigat primul lui titlu de clasament în carierea lui de 24 de sezoane. Britanicul a câștigat șapte meciuri în turneul de la Watford în patru zile de competiție, învingându-l în final pe chinezul Zhou Yuelong.
Sunt foarte norocos, îmi place mult formatul acestui concurs. De fapt chiar mă ajută așa cum se desfășoară lucrurile aici pentru că m-am oprit din a juca mereu gândindu-mă la ce trebuie să fac și nu trebuie să mă gândesc. Așa că doar joc din instict și joc chiar foarte bine.

Michael Holt, campion la Shoot Out

Shoot Out
Ronnie O'Sullivan, eliminat de la Shoot Out! "Racheta" riscă să rateze următorul turneu
23/02/2020 LA 12:15
Fără doar și poate a fost un turneu cu multe surprize, Ronnie O’Sullivan, Mark Williams, Mark Selby și Kyren Wilson fiind eliminați din competiție prematur. Holt însă a rezistat și s-a impus. Michael Holt s-a calificat în finală cu o victorie în fața lui Yan Bingtao, scor 59-16, pentru a fi în ultimul act pentru al doilea an la rând. De partea cealaltă, Zhou Yuelong, de asemenea fără titlu de clasament în această finală, l-a învins pe Lyu Hoatian, scor 44-33. În ultimul act, Michael Holt nu a avut nicio emoție, break-urile lui oferindu-i o victorie facilă.

Michael Holt, campion la Shoot Out. "Asasinul" a obținut cel mai mare succes din carieră

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Shoot Out
Atmosferă ca la fotbal la victoria lui Ronnie O'Sullivan de la Shoot Out
22/02/2020 LA 11:16
Shoot Out
A uitat regulamentul de la Shoot Out! Amiri a comis același fault în 2 rânduri și a pierdut meciul
21/02/2020 LA 20:08