,,Doar ce am terminat de văzut Chernobyl. Wow, a fost fantastic! Nu aveam nicio idee că este real până la sfârșit”, a scris pe contul personal de Twitter campionul mondial din 2010.
Ulterior, Robertson a fost luat peste picior pe rețelele de socializare și a șters postarea inițială, publicând o precizare prin care le-a transmis urmăritorilor lui să-și salveze glumele pentru momentul în care el joacă precum ,,o gâscă”. ,,Din păcate, a trebuit să șterg postarea cu privire la Chernobyl. Au fost o mulțime de discuții grozave pe acolo și glume amuzante (bravo vouă), dar nu este cel mai bun subiect pentru a ne amuza, nu pentru mine. Salvați-va glumele pentru momentul în care eu joc precum o gâscă”, a scris australianul pe Twitter.

Neil Robertson, ironizat pe rețelele de socializare după ce a recunoscut că nu știa despre veridicitatea mini-seriei ,,Chernobyl

UK Championship
O nouă supriză la UK Championship! Campionul en-titre, Neil Robertson, eliminat de un amator
25/11/2021 LA 18:33
Neil Robertson a fost ținta ironiilor pe Tiwtter, acolo unde urmăritorii lui l-au taxat aspru pentru faptul că australianul nu știa despre cel mai grav accident nuclear din istorie, întâmplat în 1986, în Ucraina. Serialul, co-producție a HBO și Sky, arată, pas cu pas, erorile individuale, dar și colective, care au condus la cea mai mare catastrofă nucleară creată de om. Mini-seria a primit o mulțime de recenzii pozitive și a intrat în topul celor mai bune documentare, devansând producții ca ,,Urzeala Tronurilor” sau ,,Breaking Bad”, foarte apreicate la nivel global de asemenea.
https://i.eurosport.com/2015/11/17/1733968.jpg
,,Poate că ar trebui să încerci Titanic, amice. E puțin cam forțat pentru un film, dar e destul de bun”; ,,Ai avut aceeași impresie despre Lista lui Schindler și Titanic?”; ,,Glumești, nu e așa?”, au scris câțiva fani ai jucătorului profesionist de snooker. Robertson și-a luat inima în dinți și a oferit și câtev replici. ,,Omule, tu ai trăit într-o bulă până acum?”, i-a scris un fan, care a primit ulterior și răspunsul: ,,M-am născut și am crescut în Australia până la 21 de ani, așa că ai putea spune că am trăit într-o bulă. Noi la școală nu am vorbit niciodată despre Chernobyl și nici nu am auzit pe nimeni vorbind despre asta cât am locuit aici”, a fost explicația lui Robertson.
World Grand Prix
Surpriză în prima zi la World Grand Prix: Neil Robertson, deținătorul trofeului, eliminat de Milkins
15/12/2020 LA 07:48
UK Championship
Neil Robertson, înaintea finalei UK Championship: "Vreau să joc ca Federer"
06/12/2020 LA 10:20