Robertson a reușit să treacă peste un prim frame dificil pentru a prelua conducerea cu 2-0 iar apoi și-a dublat avantajul cu un break de 125, acesta fiind al cincilea de peste 100 de puncte pentru el la acest turneu.
Însă Zhou a revenit într-un al treilea frame cu adevărat spectaculos. Break-ul inițial al jucătorului de 22 de ani s-a oprit inițial la 45 după o lovitură pozițională slabă iar Robertson a răspuns cu un break de 62. Implicați într-o luptă aprigă pentru bila albastră, Robertson a jucat apoi excelent însă în cele din urma Zhou a revenit pentru a reduce din diferență.
Snooker
Higgins l-a lăsat fără cuvinte pe Ronnie O'Sullivan: "Nu am văzut în viața mea o așa închidere"
ACUM O ZI

Neil Robertson, în finala UK Championship

Robertson a revenit apoi la masă cu clasa celui care are 18 titluri în palmares și a reușit un break genial de 122, asigurându-și astfel un avantaj de două frame-uri la pauză. După, Zhou a avut ocazia să reducă din diferență, însă în cele din urmă Robertson a profitat și a reușit încă un break de 100 de puncte, câștigând astfel al șaselea frame.
Zhou a răspuns cu cel mai mare break al său de la UK Championship (141) pentru a reduce deficitul la trei. Însă Robertson s-a impus în cele din urmă și va merge în finală unde va juca cu Judd Trump sau Lu Ning.
Northern Ireland Open
John Higgins, una dintre cele mai grele închideri de masă din toate timpurile
ACUM O ZI
Northern Ireland Open
Mark Allen, victorie dramatică în fața lui Higgins, în finala Openului Irlandei de Nord
IERI LA 04:38