Robertson a reușit să treacă peste un prim frame dificil pentru a prelua conducerea cu 2-0 iar apoi și-a dublat avantajul cu un break de 125, acesta fiind al cincilea de peste 100 de puncte pentru el la acest turneu.

Însă Zhou a revenit într-un al treilea frame cu adevărat spectaculos. Break-ul inițial al jucătorului de 22 de ani s-a oprit inițial la 45 după o lovitură pozițională slabă iar Robertson a răspuns cu un break de 62. Implicați într-o luptă aprigă pentru bila albastră, Robertson a jucat apoi excelent însă în cele din urma Zhou a revenit pentru a reduce din diferență.

Gibraltar Open
Lovitură de siguranță superbă a lui Judd Trump. "Asul din pachet", în turul doi la Gibraltar Open
ACUM 18 ORE

Neil Robertson, în finala UK Championship

Robertson a revenit apoi la masă cu clasa celui care are 18 titluri în palmares și a reușit un break genial de 122, asigurându-și astfel un avantaj de două frame-uri la pauză. După, Zhou a avut ocazia să reducă din diferență, însă în cele din urmă Robertson a profitat și a reușit încă un break de 100 de puncte, câștigând astfel al șaselea frame.

Zhou a răspuns cu cel mai mare break al său de la UK Championship (141) pentru a reduce deficitul la trei. Însă Robertson s-a impus în cele din urmă și va merge în finală unde va juca cu Judd Trump sau Lu Ning.

Snooker
John Higgins chiar e "vrăjitor". Finală magică în fața lui Ronnie O'Sullivan, la Players Championhip
IERI LA 21:20
Players Championship
Players Championship: Higgins a primit trofeul și a oferit prima reacție după victoria cu Ronnie
IERI LA 20:59