Acestea au avut loc în perioada 3-5 octombrie, însă Robertson nu a mai ajuns. Asta pentru că el s-a deplasat în Barnsley (Gloucestershire). Când și-a dat seama de eroarea comisă, Neil a realizat că e prea târziu să mai ajungă în locația corectă.
"Când mi-am dat seama că există un al doilea Barnsley, a fost prea târziu să mai fac ceva. Sper să fiu în stare să joc într-un meci sezonul acesta", s-a amuzat Robertson, conform The Guardian.
Stabilit în Cambridge, Robertson a ratat în acest sezon și Riga Masters, din Letonia, după ce zborul său a fost anulat.
Snooker
Masters | Neil Robertson, "on fire" în finala cu Barry Hawkins. Ultimul act decis după 14 frameuri
ACUM 12 ORE
Yushan World Open se va desfășura în perioada 28 octombrie - 3 noiembrie și va fi transmis în direct de EuroSport. Este al cincilea turneu pe puncte al sezonului și al treilea care are loc în China.
Pe lângă Robertson, de la start va lipsi și triplul campion mondial, Mark Williams. Galezul s-a impus în 2018, după o finală epică, împotriva lui David Gilbert, terminată în joc decisiv, 10-9, însă a decis să "sară" în 2019 peste acest turneu.

Cine este Neil Robertson?

Poreclit "The Thunder from Down Under", Robertson este singurul jucător profesionist din Australia care să evolueze la nivel înalt.
În prezent pe locul 4 mondial, sportivul de 37 de ani a ieșit campion mondial în 2010, după o finală cu Graeme Dott, încheiată 18-13.
El a câștigat în total 16 turnee, fiind numărul unu mondial în 4 rânduri (ultima oară în ianuarie 2015).
4 breakuri maxime (147 puncte) a reușit jucăorul născut la Melbourne, în cariera sa.
The Masters
Un joc care va rămâne în istorie: Frameul decisiv din semifinala Robertson - Williams, de la Masters
IERI LA 09:52
The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
IERI LA 04:57