”Racheta” a câștigat cinci titluri la Crucible, însă a pierdut ultima finală disputată cu Mark Selby, în 2014. Competiția din 2020 va începe vineri, 31 iulie și va putea fi urmărită în direct pe Eurosport.
”Dacă cineva mi-ar spune că totul e pregătit, succesul e garantat, tot ce trebuie să faci este să fii prezent, ar fi minunat, dar nu este așa. Este nevoie de multă pregătire, muncă, dedicare. Eu mă duc acolo și mă bucur de experiență”, a declarat Ronnie pentru Radio Times.
”Dacă sunt în formă, sunt periculos. Dacă nu sunt, prefer să pierd din primele runde pentru că nu vreau să merg până în finală la Sheffield și să pierd. Aceasta este cea mai proastă variantă, îți ia ani din carieră”, a adăugat el.
German Masters
Judd Trump a intrat în scenă la Mastersul German cu un break superb, de peste 100 de puncte
ACUM 7 ORE
O'Sullivan a recunoscut că pregătirile sale pentru turneu sunt afectate puternic de pandemia de coronavirus.
”Nu poți să stai în hotelurile în care stai de obicei. În mod normal închiriam o casă cu propria mea mâncare și luam câțiva prieteni cu mine și era ca o vacanță. Snookerul era ceva bonus. Toate acele lucruri le puteam controla, acum nu voi mai putea să le fac. Cum poți petrece 17 zile într-un mediu cu care nu ești obișnuit, să mănânci mâncare cu care nu ești obișnuit?”, a declarat Ronnie.
”Unii oameni trăiesc cu pizza, burgeri și pui. Pentru ei este normal să mănânce mâncare de Ryanair, stomacul este obișnuit. La mine în schimb va fi greu, probabil o să mă simt rău după o zi”, a afirmat O'Sullivan.
”Resursele pe care le are World Snooker nu sunt grozave, așa că îmi imaginez că vor avea un buget redus. Nu îmi dau seama cum voi gestiona asta. Totul este nou”, a adăugat el.

Ronnie O'Sullivan, al doilea favorit la Mondialul de snooker

Ronnie O'Sullivan visează să devină campion mondial pentru a șasea oară (după titlurile cucerite în 2001, 2004, 2008, 2012 și 2013) și să se apropie de recordul deținut de Stephen Hendry. Misiunea va fi una foarte complicată, având în vedere parcursul din ultimul timp al lui Judd Trump.
În martie, Trump a devenit primul jucător din istorie care să cucerească 6 trofee pe puncte într-un sezon, după ce a cucerit Openul Gibraltarului. El se impusese anterior la International Championship, World Open, Openul Irlandei de Nord, German Masters și Player Championship. 4 jucători de snooker au reușit, de-a lungul timpului, să câștige 5 turnee într-un sezon: Stephen Hendry, Ronnie O'Sullivan, Ding Junhui și Mark Selby.
După parcursul fantastic din acest sezon, Trump este marele favorit la Crucible, având o cotă de 3,5. Conform bookmakerilor, doar Ronnie O'Sullivan și Neil Robertson ar putea să îi pună probleme în drumul spre al doilea titlul mondial, restul jucătorilor având toți cote mai mari de 10.
German Masters
Shaun Murphy, debut cu dreptul la Mastersul German! "Magicianul" a trecut în decisiv de Kurt Maflin
ACUM 7 ORE
European Masters
Ronnie O'Sullivan nu va participa la Mastersul Turciei din rațiuni financiare! Ce pretenții avea
ACUM 11 ORE