Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Întâmplare sau geniu? Cum a putut Ronnie O'Sullivan să scape dintr-o poziție de snooker

Sebastian Ujica

Actualizat 17/11/2019 la 11:57 GMT+2

Ronnie O'Sullivan s-a calificat fără nicio emoție în finala Openului Irlandei de Nord.

Ronnie O'Sullivan

Credit imagine: Eurosport

Considerat de mulți fani cel mai bun jucător din toate timpurile, Ronnie O'Sullivan este într-o formă extraordinară deși a ajuns la 43 de ani. "Racheta" a reușit o victorie categorică în semifinala Openului Irlandei de Nord, 6-1 cu Joe Perry.
Ronnie O'Sullivan va lupta cu Judd Trump în marea finală care va fi transmisă în direct astăzi de către Eurosport. Ronnie poate obține al 37-lea trofeu din carieră, ceea ce ar reprezenta un nou record: în acest moment, Ronnie este la egalitate cu Stephen Hendry, câte 36 de trofee de fiecare.
Ronnie a început în forță partida cu Joe Perry, reușind două break-uri câștigătoare. În al doilea frame a venit o lovitură numită de Neal Folds "cea mai norocoasă din ultimii 10 ani"! Aflat în poziție de snooker, Ronnie a reușit nu numai să lovească bila galbenă, dar a trimis-o și în buzunar și a rămas perfect la bila verde, pentru ca apoi să închidă masa! Jimmy White a încercat să recreeze acea lovitură și a fost aproape la chiar prima încercare!
picture

Întâmplare sau geniu? Cum a putut Ronnie O'Sullivan să scape dintr-o poziție de snooker

Afectat de acel moment, Perry a continuat să rateze lovituri ușoare și, după prima repriză, scorul era deja 4-0! In startul reprizei decisive, Ronnie a reușit un break de 90 și Perry era în pericol să încaseze o umilință. Veteranul de 45 de ani a reușit totuși să amâne inevitabilul în următorul joc, însă Ronnie a câștigat până la urmă cu scorul de 6-1.
În interviul de după partidă, Ronnie a fost întrebat despre posibilitatea celui de-al 37-lea trofeu al carierei. Numărul 2 mondial a admis că aceste recorduri nu îl entuziasmează, fiind bucuros de faptul că se distrează la masa de joc în această perioadă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo