Considerat de mulți fani cel mai bun jucător din toate timpurile, Ronnie O'Sullivan este într-o formă extraordinară deși a ajuns la 43 de ani. "Racheta" a reușit o victorie categorică în semifinala Openului Irlandei de Nord, 6-1 cu Joe Perry.
Ronnie O'Sullivan va lupta cu Judd Trump în marea finală care va fi transmisă în direct astăzi de către Eurosport. Ronnie poate obține al 37-lea trofeu din carieră, ceea ce ar reprezenta un nou record: în acest moment, Ronnie este la egalitate cu Stephen Hendry, câte 36 de trofee de fiecare.
Ronnie a început în forță partida cu Joe Perry, reușind două break-uri câștigătoare. În al doilea frame a venit o lovitură numită de Neal Folds "cea mai norocoasă din ultimii 10 ani"! Aflat în poziție de snooker, Ronnie a reușit nu numai să lovească bila galbenă, dar a trimis-o și în buzunar și a rămas perfect la bila verde, pentru ca apoi să închidă masa! Jimmy White a încercat să recreeze acea lovitură și a fost aproape la chiar prima încercare!
UK Championship
Ronnie O'Sullivan, eliminat dramatic de la UK Championship! "Racheta" a pierdut în decisiv cu Wilson
IERI LA 17:07

Întâmplare sau geniu? Cum a putut Ronnie O'Sullivan să scape dintr-o poziție de snooker

Afectat de acel moment, Perry a continuat să rateze lovituri ușoare și, după prima repriză, scorul era deja 4-0! In startul reprizei decisive, Ronnie a reușit un break de 90 și Perry era în pericol să încaseze o umilință. Veteranul de 45 de ani a reușit totuși să amâne inevitabilul în următorul joc, însă Ronnie a câștigat până la urmă cu scorul de 6-1.
În interviul de după partidă, Ronnie a fost întrebat despre posibilitatea celui de-al 37-lea trofeu al carierei. Numărul 2 mondial a admis că aceste recorduri nu îl entuziasmează, fiind bucuros de faptul că se distrează la masa de joc în această perioadă.
UK Championship
O'Sullivan, primul sfertfinalist de la UK Championship! "Racheta" nu a avut mari emoții cu Saengkham
01/12/2021 LA 16:26
Snooker
Trump își face "mea culpa", după eliminarea de la UK Championship: "Am fost vai de mine"
01/12/2021 LA 09:36