Campionatul Mondial trebuia să înceapă pe 18 aprilie însă s-a aflat printre evenimentele sportive amânate din cauza pandemiei de coronavirus.
”Noi sperăm să putem juca turneul cu spectatori ca de obicei. Acest eveniment înseamnă atît de mult pentru fanii care pot participa dar și pentru cetățenii din Sheffield. Jucătorii își doresc enorm să participe la aceste eveinment care aduce o atmosferă unică. Totuși, dacă nu va fi posibil, vom analiza cu atenție toate scenariile posibile”, a declarat președintele World Snooker, Barry Hearn.
Judd Trump, care a câștigat de șase ori Campionatul Mondial, își va apăra titlul la evenimentul care va dura 17 zile la Sheffield.
Scottish Open
Așa arată perfecțiunea în snooker! Judd Trump, break maxim la Scottish Open
ACUM 2 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Scottish Open
Judd Trump, al 2-lea 147 în decurs de 3 săptămâni! Englezul a defilat în primul tur la Scottish Open
ACUM 6 ORE
Snooker
Jimmy White e convins că O'Sullivan nu are limite: "Vrea 10 titluri mondiale! Atât de bun e"
ACUM 10 ORE