Ronnie O'Sullivan ar urma să se retragă de laChampionship League dacă nu-i este permis să-și aducă propria mâncare în incinta Arenei Marshall, în Milton Keynes. Racheta” este programat să joace cu porțile închise vineri după-amiază (între orele 18.00 și 00.00 pe Eurosport 1), atunci când îl va întâlni pe Kisham Hirani, Michael Georgiou și Chris Wakelin în cea de-a zecea grupă.
Potrivit unor informații din interior, O'Sullivan nu este atât de dornic să ia parte la eveniment dacă organizatorii nu-l vor lăsa să mânânce propriile preparate. El nu vrea să ia masa în interiorul complexului de la Milton-Keynes în arena Marshall din cauza pandemiei de coronavirus. Toți jucătorii trebuie să se supună unui test de coronavirus și să petreacă o noapte în izolare la hotel înainte să intre în competiție.
Atâta timp cât dorința mea de a rămâne sănătos este respectată și pot să consum propria mâncare, atunci sunt fericit să joc. Nu am încredere în oameni care vor să-mi gătească mâncarea la hotel în aceste vremuri. Mi s-a spus că va fi în regulă, dar nu poți ști niciodată. Dacă simt că situația legată de mâncare nu e corectă și nu mi se permite să-mi aduc mâncarea, voi simți că sănătatea mea e prioritară. Până când nu vom avea la dispoziție un vaccin, voi fi mereu îngrijorat și nu-mi voi asuma riscuri. Așa că atunci când ajung acolo, dacă nu mă simt în siguranță și fericit cu situația, atunci sănătatea mea va fi prioritară și voi părăsi competiția – Ronnie O'Sullivan
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan, out de la Scottish Open! "Racheta" a pierdut în decisiv contra lui Gary Wilson
01/12/2022 LA 06:12

Snooker-ul a revenit pe Eurosport

64 de jucători participă la turneul cu premii totale de 218.000 de lire! Câștigătorul va încasa în total 30.000 de lire, în timp ce ultimii clasați din fiecare grupă vor primi câte 1.000 de lire: niciun jucător nu pleacă acasă cu mâinile goale!
Nume mari precum Judd Trump, Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Kyren Wilson sau Neil Robertson vor participa la turneul care va avea loc la Milton-Keynes în arena Marshall în care nu va fi permis accesul fanilor. World Snooker Tour a impus reguli stricte, toți jucătorii urmând să fie testați și să rămână izolați în complex pe parcursul participării la turneu.
https://i.eurosport.com/2020/06/02/2827070.jpg
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan, cel mai rapid break de peste 100 de puncte din istorie, la un meci televizat
28/11/2022 LA 20:31
German Masters
Surprize uriașe în calificările de la Masterul German! Allen și Selby, eliminați de doi necunoscuți
24/11/2022 LA 07:24