"Racheta" luptă pentru cel de-al 6-lea titlu mondial în această seară, împotriva lui Mark Selby, în semifinalele de la Crucible, în direct la Eurosport 1. Înaintea primei sesiuni din semifinale, Ronnie a oferit un interviu savuros, pentru Eurosport UK, în care a vorbit despre jocul și atitudinea lui Djokovic, un sportiv pe care îl apreciază enorm:
"Mi-aș dori să fiu ca Djokovic. Este extrem de solid, face totul foarte bine și nu îți lasă vreo șansă. Nu este la fel de briliant ca Federer, dar tot ce face ajunge la un nivel extrem de înalt, de la început și până la sfârșit. Întotdeauna am spus: pentru a câștiga la Sheffield ai nevoie de ceva asemănător.", a spus Ronnie O'Sullivan, pentru Eurosport UK.
Snooker
Masters | Neil Robertson, "on fire" în finala cu Barry Hawkins. Ultimul act decis după 14 frameuri
16/01/2022 LA 21:46

Ronnie O'Sullivan, dezamăgit de prestația sa din semifinalele de la Crucible

Declarația lui Ronnie în legătură cu Djokovic a venit la puțin timp după ce s-a arătat extrem de dezamăgit de prestația din meciul cu Mark Williams, din sferturile Campionatului Mondial. În ciuda faptului că s-a calificat mai departe, englezul nu a fost mulțumit de ce a realizat în cel mai greu meci de până acum.
Ronnie O’Sullivan a fost foarte nervos la finalul meciului câștigat în fața lui Mark Williams.
Nu sunt dur cu mine, dar am jucat rușinos! Nu ai cum sa joci foarte bine și mizerabil în același meci și să te califici, dar uite că eu am reușit. Am fost ca Maradona...te uiți la el acum și este gras, dar în continuare genial. Nu mai are fizicul unui fotbalist, dar talentul este incă acolo. Cam așa este și la snooker! Eu am reușit să mă calific, deși realist vorbind nu am meritat. Am talent, dar uneori joc îngrozitor

Ronnie O’Sullivan a luptat pentru supraviețuire

Ronnie O’Sullivan a fost condus cu 6-2 după prima sesiune și părea că Mark Williams va merge mai departe. Cu toate acestea, lucrurile s-a schimbat în a doua sesiune. Ronnie a revenit, a câștigat 4 frameuri consecutive și scorul a fost 8-8 înaintea sesiunii de seară. Un break de 133 la 11-10 a demolat încrederea lui Williams și Ronnie O’Sullivan s-a impus pentrua 5-a oară în duelurile directe de la Crucible.

Campionatul mondial de snooker: finalul partidei câștigate de O’Sullivan în fața lui Williams

The Masters
Un joc care va rămâne în istorie: Frameul decisiv din semifinala Robertson - Williams, de la Masters
16/01/2022 LA 09:52
The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
16/01/2022 LA 04:57