În timpul cursei sale pentru al șaselea titlu la Campionatul Mondial, Ronnie O’Sullivan ataca noua generație de jucători de snooker, susținând că "ar trebui să-mi pierd o mână sau un picior pentru a părăsi Top 50".
La Milton Keynes, Ronnie O’Sullivan a trimis noi săgeți către sportivii din Top 64 mondial, declarând că se simte mai incomodat de adversarii mai slab clasați, precum a fost și O’Neill, locul 82 mondial.
"Pentru mine, victoria asta este la fel de importantă ca orice alta. Orice jucător din afara primilor 64 e mai greu de învins decât jucătorii de top. Pentru că ei joacă fără presiune, ies avântat și te pot prinde. Trebuie să lupți pentru fiecare lucru în parte, nu ai cum să te ascunzi. O seară ca asta – nu este despre a câștiga, a trebuit doar să evit să mă trezesc că-mi arde o prăjitură fix în figură", a declarat Racheta, potrivit World Snooker Tour.
Snooker
Mădălin Gal și Eduard Riti, câștigătorii Century Snooker Open si RST Junior League – Etapa 3
17/05/2022 LA 11:56
Ronnie O’Sullivan va juca mai departe la Openul Irlandei de Nord cu învingătorul dintre Elliot Slessor și Li Hang, aflați pe pozițiile 58 și 36 în clasamentul mondial.

O'Sullivan: "M-am simțit destul de lent la masă"

Ronnie O’Sullivan și-a analizat mai departe jocul. "M-am simțit destul de lent la masă. Mintea mea e foarte rapidă, jocul meu pozițional e decent, așa că să spunem că nu sunt nevoit să mă deplasez prea mult pentru lovitura care urmează", a declarat "Racheta" potrivit Eurosport UK, la finele unui meci în care a timpul mediu petrecut pe lovitură a fost de 14,8 secunde.
Jucătorul din Essex, care va împlini 45 de ani la începutul lunii decembrie, a avertizat că în acest moment simte că singurele turnee la care merită să participi sunt Campionatul Mondial și Campionatul Regatului Unit.
  • Eurosport transmite în această săptămână Openul Irlandei de Nord, turneu adjudecat în ultimii doi ani de liderul mondial Judd Trump, după finale încheiate cu scorul de 9-7 în fața lui O"Sullivan.
Snooker
Ronnie O'Sullivan și-a dezvăluit planurile. Obiectivul cel mare, un nou record mondial
12/05/2022 LA 12:47
Snooker
De la Crucible la RST Snooker Club, pentru CENTURY Snooker Open, în perioada 06-08 Mai
04/05/2022 LA 20:15