Ronnie O’Sullivan și Mark Selby ar putea disputa al 47-lea meci direct, duminică, în finala Masters-ului. Deocamdată însă, niciunul nu a jucat măcar în primul tur. Totuși, reivalitatea lor a fost unul dintre principalele subiecte abordate de "Rachetă" la microfonul Eurosport UK.
O'Sullivan s-a declarat uimit de cât de mult l-a afectat pe Selby rezultatul acelei semifinale de la Crucible (câștigată de Ronnie cu 17-16, după trei jocuri adjudecate la rând), vorbind despre "cicatrici" și "răni".
"Știi ce, după ce am jucat cu Selby la ultimul turneu (n.r. - în finala Openului Scoțian), mi-am dat seama că semifinala aceea chiar l-a rănit. Nu mi-am dat seama în acel moment. M-am gândit: 'Este doar un joc, a pierdut o semifinală. Nu e mare lucru, probabil că se va întoarce și va câștiga altă dată'. Dar urmărind interviul lui de după meci, am văzut cât de afectat era. Se gândea numai la două lovituri dintr-un meci cu 33 de jocuri! A uitat tot ce s-a întâmplat în 33 de jocuri și s-a concentrat doar pe cele două lovituri", a declarat O'Sullivan pentru Eurosport.
British Open
Rezultatele primei zile de la British Open 2021! Ce meciuri sunt programate astăzi
17/08/2021 LA 04:50
"Cred că, într-un fel, meciul acela i-a lăsat niște cicatrici. Nu cred că o să treacă vreodată peste asta, nu o să uite niciodată acel meci, pentru că am impresia că el consideră că a pierdut acel Campionat Mondial, un Campionat Mondial pe care nu îl va putea recupera niciodată. Chiar dacă va mai câștiga unul sau două titluri de acum încolo, acel meci va rămâne în mintea lui", a explicat O'Sullivan.
Sunt convins că se vedea deja câștigător. Și după cum s-a comportat în ultimul timp, după lucrurile pe care le-a spus, îmi este clar că l-a afectat mai mult decât mi-aș fi închipuit. | Ronnie O'Sullivan
  • Mark Selby debutează la Masters marți seară, de la ora 21:00, în fața lui Stephen Maguire. Ronnie O'Sullivan va juca miercuri, de la ora 15:00, împotriva lui Ding Junhui.
Snooker
O’Sullivan se implică în discuția lansată de Osaka! Ce spune "Racheta" despre sănătatea mintală
11/08/2021 LA 08:50
Snooker
British Open revine în calendarul circuitului mondial de snooker, după 17 ani de pauză
18/05/2021 LA 12:50