Ronnie O’Sullivan și Mark Selby ar putea disputa al 47-lea meci direct, duminică, în finala Masters-ului. Deocamdată însă, niciunul nu a jucat măcar în primul tur. Totuși, reivalitatea lor a fost unul dintre principalele subiecte abordate de "Rachetă" la microfonul Eurosport UK.
O'Sullivan s-a declarat uimit de cât de mult l-a afectat pe Selby rezultatul acelei semifinale de la Crucible (câștigată de Ronnie cu 17-16, după trei jocuri adjudecate la rând), vorbind despre "cicatrici" și "răni".
"Știi ce, după ce am jucat cu Selby la ultimul turneu (n.r. - în finala Openului Scoțian), mi-am dat seama că semifinala aceea chiar l-a rănit. Nu mi-am dat seama în acel moment. M-am gândit: 'Este doar un joc, a pierdut o semifinală. Nu e mare lucru, probabil că se va întoarce și va câștiga altă dată'. Dar urmărind interviul lui de după meci, am văzut cât de afectat era. Se gândea numai la două lovituri dintr-un meci cu 33 de jocuri! A uitat tot ce s-a întâmplat în 33 de jocuri și s-a concentrat doar pe cele două lovituri", a declarat O'Sullivan pentru Eurosport.
British Open
Judd Trump și Mark Selby, în turul 3 la British Open! "Coșmarul" lui Ronnie a ieșit în turul secund
IERI LA 13:54
"Cred că, într-un fel, meciul acela i-a lăsat niște cicatrici. Nu cred că o să treacă vreodată peste asta, nu o să uite niciodată acel meci, pentru că am impresia că el consideră că a pierdut acel Campionat Mondial, un Campionat Mondial pe care nu îl va putea recupera niciodată. Chiar dacă va mai câștiga unul sau două titluri de acum încolo, acel meci va rămâne în mintea lui", a explicat O'Sullivan.
Sunt convins că se vedea deja câștigător. Și după cum s-a comportat în ultimul timp, după lucrurile pe care le-a spus, îmi este clar că l-a afectat mai mult decât mi-aș fi închipuit. | Ronnie O'Sullivan
  • Mark Selby debutează la Masters marți seară, de la ora 21:00, în fața lui Stephen Maguire. Ronnie O'Sullivan va juca miercuri, de la ora 15:00, împotriva lui Ding Junhui.
British Open
Ronnie O’Sullivan, recunoscut drept cel mai bun din istorie! Ce a decis meciul cu Ursenbacher
27/09/2022 LA 13:54
Snooker
Ronnie O'Sullivan se compară cu Novak Djokovic! Ce crede "Racheta" că are în comun cu Nole
23/08/2022 LA 15:52