Ronnie O'Sullivan și Andy Goldstein au filmat împreună o întrecere la Parcul Olimpic. Cei doi s-au duelat în mai multe probe olimpice, iar la final, deși în avantaj, Andy Goldstein a declarat că este remiză, în ciuda faptului că înaintea ultimei probe, el era în avantaj cu 3-1. "Racheta" nu a pornit din prima, a fost condus cu 2-0, iar Goldstein a părut un as pe lângă legendarul jucător de snooker.
La probele de săritură în lungime și sprint, Andy Goldstein a făcut legea, dar Ronnie s-a revanșat apoi la proba de alergare, unde l-a lăsat cu mult în urmă pe adversarul lui. Fanii snooker-ului au apreciat momentul oferit de cei doi pe canalul de YouTube al Eurosport și au fost încântați de rezultat, dar mai ales de fair-play-ul arătat de Andy Goldstein.
UK Championship
O'Sullivan l-a contrazis pe Murphy, privind prezența amatorilor în circuit: "Să-și caute al jobb"
27/11/2021 LA 08:32

Ronnie O'Sullivan, al doilea favorit la Mondialul de snooker

Ronnie O'Sullivan visează să devină campion mondial pentru a șasea oară (după titlurile cucerite în 2001, 2004, 2008, 2012 și 2013) și să se apropie de recordul deținut de Stephen Hendry. Misiunea va fi una foarte complicată, având în vedere parcursul din ultimul timp al lui Judd Trump.
În martie, Trump a devenit primul jucător din istorie care să cucerească 6 trofee pe puncte într-un sezon, după ce a cucerit Openul Gibraltarului. El se impusese anterior la International Championship, World Open, Openul Irlandei de Nord, German Masters și Player Championship. 4 jucători de snooker au reușit, de-a lungul timpului, să câștige 5 turnee într-un sezon: Stephen Hendry, Ronnie O'Sullivan, Ding Junhui și Mark Selby.
După parcursul fantastic din acest sezon, Trump este marele favorit la Crucible, având o cotă de 3,5. Conform bookmakerilor, doar Ronnie O'Sullivan și Neil Robertson ar putea să îi pună probleme în drumul spre al doilea titlul mondial, restul jucătorilor având toți cote mai mari de 10.

Cotele la Campionatul Mondial de snooker

  • Judd Trump - 3,5
  • Ronnie O'Sullivan - 4
  • Neil Robertson - 5
  • Mark Selby - 11
  • Shaun Murphy - 14
  • John Higgins - 14
  • Mark Allen - 16
  • Ding Junhui - 16
  • Kyren Wilson - 20
UK Championship
Ronnie O'Sullivan: "Snookerul este doar o vacanță pentru mine"! Ce alte priorități are englezul
24/11/2021 LA 10:10
Snooker
John Higgins l-a demolat pe Ronnie O'Sullivan la Champion of Champions și e în semifinale
19/11/2021 LA 05:35