Ronnie O'Sullivan și Andy Goldstein au filmat împreună o întrecere la Parcul Olimpic. Cei doi s-au duelat în mai multe probe olimpice, iar la final, deși în avantaj, Andy Goldstein a declarat că este remiză, în ciuda faptului că înaintea ultimei probe, el era în avantaj cu 3-1. "Racheta" nu a pornit din prima, a fost condus cu 2-0, iar Goldstein a părut un as pe lângă legendarul jucător de snooker.
La probele de săritură în lungime și sprint, Andy Goldstein a făcut legea, dar Ronnie s-a revanșat apoi la proba de alergare, unde l-a lăsat cu mult în urmă pe adversarul lui. Fanii snooker-ului au apreciat momentul oferit de cei doi pe canalul de YouTube al Eurosport și au fost încântați de rezultat, dar mai ales de fair-play-ul arătat de Andy Goldstein.
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan, out de la Scottish Open! "Racheta" a pierdut în decisiv contra lui Gary Wilson
01/12/2022 LA 06:12

Ronnie O'Sullivan, al doilea favorit la Mondialul de snooker

Ronnie O'Sullivan visează să devină campion mondial pentru a șasea oară (după titlurile cucerite în 2001, 2004, 2008, 2012 și 2013) și să se apropie de recordul deținut de Stephen Hendry. Misiunea va fi una foarte complicată, având în vedere parcursul din ultimul timp al lui Judd Trump.
În martie, Trump a devenit primul jucător din istorie care să cucerească 6 trofee pe puncte într-un sezon, după ce a cucerit Openul Gibraltarului. El se impusese anterior la International Championship, World Open, Openul Irlandei de Nord, German Masters și Player Championship. 4 jucători de snooker au reușit, de-a lungul timpului, să câștige 5 turnee într-un sezon: Stephen Hendry, Ronnie O'Sullivan, Ding Junhui și Mark Selby.
După parcursul fantastic din acest sezon, Trump este marele favorit la Crucible, având o cotă de 3,5. Conform bookmakerilor, doar Ronnie O'Sullivan și Neil Robertson ar putea să îi pună probleme în drumul spre al doilea titlul mondial, restul jucătorilor având toți cote mai mari de 10.

Cotele la Campionatul Mondial de snooker

  • Judd Trump - 3,5
  • Ronnie O'Sullivan - 4
  • Neil Robertson - 5
  • Mark Selby - 11
  • Shaun Murphy - 14
  • John Higgins - 14
  • Mark Allen - 16
  • Ding Junhui - 16
  • Kyren Wilson - 20
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan, cel mai rapid break de peste 100 de puncte din istorie, la un meci televizat
28/11/2022 LA 20:31
German Masters
Surprize uriașe în calificările de la Masterul German! Allen și Selby, eliminați de doi necunoscuți
24/11/2022 LA 07:24