Neil Robertson din Australia s-a calificat deja în runda a 2-a după ce l-a învins în prima zi la Belfast pe galezul care a reușit un sfert de finală de Campionat Mondial, Jamie Jones, scor 4-1.
Tot în prima zi a Openul-ui Irlandei de Nord s-a produs și prima surpriză, eliminarea lui Shaun Murphy de către chinezul Chen Zifan, locul 98 în clasamentul mondial. Chen a condus cu scorul de 3-0, reușind un break maxim de 100 de puncte chiar în primul joc și făcând imposibilă revenirea jucătorului englez.
Câștigătorul din 2016, Mark King, a trecut și el în următoarea rundă învingându-l pe un alt australian prezent la Belfast, Matthew Bolton, scor 4-1, după ce a condus cu 2-0.
Snooker
Masters | Neil Robertson, "on fire" în finala cu Barry Hawkins. Ultimul act decis după 14 frameuri
IERI LA 21:46
Astăzi sunt programate meciurile în care favoriții turneului vor debuta la Belfast și, unde îl putem aminti pe proaspătul campion de la Shanghai, Ronnie O’Sullivan. Acesta va debuta contra jucătorului german Lukas Kleckers, locul 127 în clasamentul mondial. Pe lângă O’Sullivan vor mai debuta finalistul de la Shanghai, Judd Trump, Mark Williams sau John Higgins.
Câștigătorul turneului pe puncte de la Belfast va primi un premiu de 70,000 de lire sterline. Turneul este și este ultimul înainte de UK Championship, care începe săptămâna viitoare.
Fii alături de Eurosport pe tot parcursul săptămânii pentru a urmări Openul-ui Irlandei de Nord!
The Masters
Un joc care va rămâne în istorie: Frameul decisiv din semifinala Robertson - Williams, de la Masters
16/01/2022 LA 09:52
The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
16/01/2022 LA 04:57