Mark Selby a câștigat fără drept de apel în prima zi la Players Championship, 6-0 în meciul cu Mark Williams. Break-uri de 60, 108 și 63 au înclinat decisiv balanța în fața campionului de la Openul Englez și Openul Scoțian.
În al 2-lea meci, Stephen Maguire și-a luat revanșa după finala UK Championship în fața lui Ding Junhui, reușind să îl învingă în joc decisiv. În ziua a doua, John Higgins a trecut fără mari emoții de Grame Dott, reușind să câștige cu 6-2.
În sferturile de finală, Higgins îl va avea în față pe liderul mondial, Judd Trump. Acesta l-a învins pe Michael Holt, cel care s-a calificat la turneu în extremis datorită victoriei de la Shoot Out.
Campionatul Mondial
O'Sullivan și-a amintit de drama trăită la primul titlu câștigat la Crucible: "Acum a fost diferit"
03/05/2022 LA 16:59
Yan Bingtao confirmă forma bună și îl elimină pe Kyren Wilson, în timp ce Neil Robertson a pierdut cu 4-6 în fața lui Joe Perry.

Snooker - Players Championships : Rezumatul zilei a doua

Finala turneului va avea loc la Waterfront din Southport duminică, pe 1 martie. Tot turneul este transmis de Eurosport și Eurosport Player. Ultimele 2 partide din primul tur, Mark Allen - Thepchaiya Un-Nooh și Shaun Murphy - David Gilbert vor fi astăzi în sesiunea de după-amiază, pentru ca în sesiunea de seară să fie duelul dintre Judd Trump și John Higgins.
Iată toate rezultatele din primul tur:
  • Ding Junhui 5-6 Stephen Maguire
  • Mark Selby 6-0 Mark Williams
  • Yan Bingtao 6 – 2 Kyren Wilson
  • Judd Trump 6 – 3 Michael Holt
  • Joe Perry 6 – 4 Neil Robertson
  • John Higgins 6 - 2 Graeme Dott
Campionatul Mondial
Cum s-a manifestat O'Sullivan, imediat după ce a rescris istoria în snooker. Momente mai rar văzute
02/05/2022 LA 20:42
Campionatul Mondial
Ronnie i-a lăsat fără cuvinte pe experți! Cum au comentat evoluția "Rachetei" din finala CM
02/05/2022 LA 08:36