Finalist la UK Championship, acolo unde a fost învins în finală de Ding Junhui, Stephen Maguire își continuă revenirea în topul clasamentului din snooker. După ce l-a învins în primul tur chiar pe Ding, cu scorul de 6-5, Maguire a trecut și de numărul 4 mondial, Mark Selby, cu același scor.
Maguire a început în forță partida și a condus cu 3-0 și 4-1, însă Selby a dovedit din nou capacitatea incredibilă de a reveni când e condus, ducând scorul la 4-4. Însă Maguire a reușit până la urmă să se impună și îl va întâlni în semifinale pe Judd Trump.
În celălalt sfert de finală, Yan Bingtao a câștigat tot după joc decisiv în duelul cu Joe Perry. Bingtao a condus cu 5-2 însă a avut mari emoții după ce a fost egalat. Până la urmă, jucătorul chinez s-a impus și îl va întâlni în semifinale pe câștigătorul partidei de astăzi dintre Mark Allen și Shaun Murphy.
Campionatul Mondial
Ronnie i-a lăsat fără cuvinte pe experți! Cum au comentat evoluția "Rachetei" din finala CM
02/05/2022 LA 08:36
Partida dintre Murphy și Allen va fi astăzi de la ora 15.00 pe Eurosport și Eurosport Player, în timp ce semifinala dintre Judd Trump și Stephen Maguire va fi în sesiunea decisivă care începe la ora 20.45. Mâine va avea loc a doua semifinală tot în sesiunea de seară, în timp ce marea finală va avea loc duminică în 2 sesiuni.

Players Championships : Rezumatul zilei a 4-a de concurs

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Campionatul Mondial
Ronnie O’Sullivan s-a certat cu arbitrul în timpul finalei CM! Ce a spus "Racheta" despre incident
01/05/2022 LA 17:53
Campionatul Mondial
Ronnie O'Sullivan, regele din Crucible! Este campion mondial pentru a șaptea oară în istorie
01/05/2022 LA 15:52