Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan, discurs bizar după startul excelent la Players Championship: "Antrenament plătit"

Nicu Savin

Publicat 21/02/2024 la 14:39 GMT+2

Ronnie O'Sullivan a început cu o victorie clară Players Championship, 6-2 cu Zhou Yuelong, dar la final a avut un discurs bizar, spunând că nu acordă prea multă atenție acestei competiții, tratând-o mai mai mult ca pe un antrenament plătit.

Ronnie O'Sullivan s-a întors! "Racheta", închidere de masă splendidă la Players Championship

Ronnie O'Sullivan a avut un sezon excelent până acum, în care a câștigat inclusiv primele două turnee ale "Triplei Coroane" (UK Championship și Masters), astfel că nu putea lipsi de la Players Championship, turneul care aliniază la start jucătorii care au adunat cele mai multe puncte de la începutul stagiunii.
În primul tur, septuplul campion mondial s-a duelat cu Zhou Yuelong și începutul de meci a fost echilibrat, la pauză intrându-se la egalitate, scor 2-2. Ronnie probabil că a stat la masa de antrenament în timpul pauzei, pentru că la reuluare a arătat mult mai bine și nu i-a mai dat nicio șansă adversarului, impunându-se cu 6-2.
picture

Ronnie O'Sullivan s-a calificat la pas în sferturile de finală de la Players Championship

Ronnie O'Sullivan, total dezinteresat de rezultatul său la Players Championhsip

La finalul meciului, Ronnie a dat de înțeles că nu este foarte preocupat de parcursul său la Players Championship, chiar dacă este un turneu prestigios. "Racheta" a avut chiar o reacție bizară când a săus că a tratat meciul din prima rundă ca pe un antrenament plătit. Totuși, Ronnie a subliniat că se simte foarte bine în competițiile oficiale, în special datorită fanilor care se înghesuie să-l vadă jucând.
"Pentru mine, este doar o zi petrecută departe de casă. Îmi place să plec departe de casă, să fac rezervări pe Airbnb, să-mi fac programul de sală, să alerg și apoi să joc câteva frame-uri de snooker, la fel ca un antrenament plătit. Întotdeauna am fost fresh, încerc doar să fug de joc cât de mult pot. Mă simt mai fericit făcând asta. Încerc să tratez orice meci ca pe un antrenament. Iau ce pot din acest turneu. Competițiile oficiale sunt cireașa de pe tort pentru mine. Am turnee demonstrative, am munca mea de ambasador și mă axez pe asta. De aceea, uneori lipsesc de la anumite turnee. Iubesc fanii. Sunt cel mai important lucru pentru mine.Atâta timp cât fanii încă vor să mă vadă jucând, vin să mă privească și încă simt că pot oferi un spectacol în raport calitate-preț, acesta este cel mai important lucru", a spus Ronnie, citat de .
Ronnie O'Sullivan are două titluri la Players Championship, câștigate în 2018 (10-4 cu Shaun Murphy) și 2019 (10-4 cu Neil Robertson). Englezul a ajuns în finală și în 2021, dar atunci a piedut clar în fața marelui său rival, John Higgins (3-10). Ronnie O'Sullivan își va afla azi adversarul din sferturile turneului de la Telford, care se va alege în urma duelului Mark Selby - Baary Hawkins.
picture

Ronnie O'Sullivan și-a intrat în rol! Break marcă înregistrată, la Players Championship

Toate meciurile de la Players Championship sunt în direct și în exclusivitate pe Eurosport și aplicația Eurosport pe parcursul acestei săptămâni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo