Un număr redus de spectatori va putea asista la turneul care va avea loc la Crucible Theatre din Sheffield, Anglia.
”Decizia vine ca urmare a anunțului guvernului britanic că un număr redus de evenimente sportive au fost selectate pentru a se testa recomandările din ”faza a cincea”, privind întoarcerea fanilor la evenimntele sportive de elită”, se arată într-un comunicat al World Snooker Tour (WST).
”Au fost furnizate de către guvern recomandări exhaustive privind sănătatea și siguranța tuturor celor care participă iar acestea vor fi respectate cu strictețe de WST. Spectatorii vor fi nevoiți să urmeze o conduită specifică. Noi detalii vor fi anunțate în curând”, informează WST.
Snooker
Marius Ancuța Classic 2022, un omagiu adus celui mai mare ambasador al snooker-ului în România
07/09/2022 LA 14:24
Toți cei care aveau bilete și s-au înregistrat din nou luna trecută pentru a participa personal la eveniment și-au asigurat prezența la Crucible, precizează WST.
”Mai devreme în această luni, WST a cerut tuturor fanilor care aveau bilete pentru eveniment să se înregistreze din nou pentru a-și păstra locul în cazul în care un număr redus de spectatori va putea participa. Toți fanii care au decis să-și păstreze biletele au primit loc”, se arată în comunicat.
A 44-a ediție a Campionatului Mondial de snooker va începe pe 31 iulie de la 12:00 și se va încheia pe 16 august, ultima sesiune fiind programată să înceapă la 21:00. Toate cele 17 zile ale turneului vor putea fi urmărite pe Eurosport și Eurosport Player.

Ronnie O'Sullivan, al doilea favorit la Mondialul de snooker

Ronnie O'Sullivan visează să devină campion mondial pentru a șasea oară (după titlurile cucerite în 2001, 2004, 2008, 2012 și 2013) și să se apropie de recordul deținut de Stephen Hendry. Misiunea va fi una foarte complicată, având în vedere parcursul din ultimul timp al lui Judd Trump.
În martie, Trump a devenit primul jucător din istorie care să cucerească 6 trofee pe puncte într-un sezon, după ce a cucerit Openul Gibraltarului. El se impusese anterior la International Championship, World Open, Openul Irlandei de Nord, German Masters și Player Championship. 4 jucători de snooker au reușit, de-a lungul timpului, să câștige 5 turnee într-un sezon: Stephen Hendry, Ronnie O'Sullivan, Ding Junhui și Mark Selby.
După parcursul fantastic din acest sezon, Trump este marele favorit la Crucible, având o cotă de 3,5. Conform bookmakerilor, doar Ronnie O'Sullivan și Neil Robertson ar putea să îi pună probleme în drumul spre al doilea titlul mondial, restul jucătorilor având toți cote mai mari de 10.
Snooker
Mario Păun, campion la RST Cup 2022, după ce l-a învins pe Mădălin Gal! Declarațiile celor doi
29/08/2022 LA 11:57
Snooker
RST Cup redeschide sezonul de snooker, după pauza de vară
26/08/2022 LA 08:48