51 de jucători români au luat startul la cea de-a doua ediție a turneului Marius Ancuța Classic. La final, câștigătorul a fost același jucător care se impunea și la prima ediție, Rareș Sinca, cel care cu o săptămână în urmă a avut onoare să joace un frame împotriva lui Ronnie O'Sullivan.
Rareș Sinca l-a învins pe Ionuț Chircu în sferturile de finală, pentru ca apoi să aibă meci în semifinale cu Paul Croitoru, alături de care a fondat RST Snooker Club. În finală, Rareș Sinca a avut un meci dificil cu Mihai Vladu.
Meciul a început echilibrat cu câte un frame pentru fiecare jucător, pentru ca apoi Rareș a reușit să se desprindă la 3-1. Mihai a revenit pe tabelă și a dus scorul la 3-2. În frame-ul al 6-lea, Rareș Sinca a reușit un break de 49 de puncte care s-a dovedit a fi decisiv, câștigând cu 4-2 finala și turneul.
British Open
Rezultatele primei zile de la British Open 2021! Ce meciuri sunt programate astăzi
17/08/2021 LA 04:50
Sunt obosit, dar extrem de fericit. Pentru mine turneul Marius Ancuța CLASSIC reprezintă cel mai important turneu al anului și să reușesc să câștig a doua oară la rând este extrem de emoționant. Nu pot să spun decât că sunt extrem de fericit
"Trăirile pe parcursul finalei au fost extrem de intense, știam că trebuie să aduc cel mai bun joc al meu ca să îl înving pe Mihai. Am reușit și asta mă face cu adevărat împlinit" a spus Rareș Sinca pentru Eurosport.ro.
Iată finala dintre Rareș Sinca și Mihai Vladu
Snooker
O’Sullivan se implică în discuția lansată de Osaka! Ce spune "Racheta" despre sănătatea mintală
11/08/2021 LA 08:50
Snooker
British Open revine în calendarul circuitului mondial de snooker, după 17 ani de pauză
18/05/2021 LA 12:50