Neil Robertson a criticat condițiile de la masa principală după victoria sa cu Li Hang la UK Championship și a oferit câteva sugestii privind ce ar putea face organizatorii pentru a îmbunătăți situația.
”A fost destul de frig în jurul mesei și de obicei asta e o rețetă pentru dezastru pentru condițiile de joc. Era clar că nu o să fie o seară bună, dar trebuie să te ajustezi la condiții. Cred că temperatura trebuie să fie mai ridicată și masa va fi mai bună, jucătorii preferă asta decât să ceară o cană cu apă caldă doar ca să-și încălzească mâinile. Ar trebui încălzită arena”, a afirmat Robertson.

Explicațiile lui Neil Robertson

Snooker
S-au tras la sorți tablourile de calificări și cel principal la "Marius Ancuța Classic 2021"
IERI LA 13:36
”În general, mesele netelevizate au buzunarele mai mari. De fiecare dată când am jucat pe mese exterioare în acest sezon, mi se părea că nu pot să ratez nimic. Însă sunt mai multe mese unele lângă altele și se generează mai multă căldură. În arenă este o singură masă și nimic în jur”, a declarat Robertson.
”Fizic vorbind, buzunarele sunt probabil aceeași mărime, dar dintr-un motiv sau altul, bilele par să intre mult mai ușor la cele netelevizate. La unele arene este fix opusul, este mult mai greu la mesele exterioare, variază. Dar din experiența mea de aici, la mesele exterioare este mult mai ușor”, a precizat el.

Judd Trump, nemulțumit și el de masa de la UK Championship

Întrebat dacă va reuși vreun jucător să facă break-ul maxim la acest turneu, Trump a răspuns: ”Nu pe masa asta. Poate pe una din celelalte sau dacă aceasta va fi restaurată. Cred că s-a văzut în meciul lui Ronnie, i-a fost greu.. și mie mi-a fost. Nu știu exact, poate este prea frig”.
Snooker
#ETalks cu Rareș Sinca, dublu câștigător al trofeului Marius Ancuța Classic
IERI LA 13:26
Snooker
Marius Ancuța CLASSIC a ajuns la a patra ediție!
14/09/2021 LA 05:37