Stephen Hendry a fost eliminat din preliminariile Campionatului Mondial de Snooker la Sheffield după ce a pierdut cu 6-1 în fața lui Xu Si. Hendry a reușit să câștige un prim frame echilibrat, amintind tuturor de zilele sale de glorie prin lovituri excelente.
Meciul a continuat în același ritm și în al doilea frame însă Xu a reușit să elibereze masa (66-64) chiar atunci când Hendry părea că își va dubla avantajul. De atunci, moralul a fost al numărului 82 din lume iar Xu Si a reușit niște break-uri foarte bune de 75, 79, 51 și 66.
Scottish Open
Snooker - Scottish Open : Robertson îl învinge pe Selby în sferturile de finală
ACUM 5 ORE
Hendry a avut oportunitatea de a reveni în al șaptelea frame însă a ratat o bilă roz ușoară pentru a-i oferi șansa lui Xu să câștige meciul cu un break de 72. Xu va juca cu Zhou Yuelong în următoarea rundă de calificări iar această victorie va oferi un moral excelent tânărului de 23 de ani.

STEPHEN HENDRY A TRECUT DE JIMMY WHITE ÎN PRIMUL TUR DE CALIFICARE

Primul tur al calificărilor de la Campionatul Mondial de Snooker a adus un meci de gală, între doi dintre titanii postavului din anii '80-'90. Stephen Hendry și Jimmy White se întâlniseră de 54 de ori până la partida de luni, cei doi disputând și 4 finale de campionat mondial, toate câștigate de scoțian.
Septuplul campion mondial a avut câștig de cauză și de această dată, câștigând astfel primul său meci în circuit după 9 ani. Jimmy White a câștigat primul frame, dar apoi Hendry și-a intrat în mână și a câștigat 5 jocuri consecutive. White nu a renunțat și s-a apropiat la 5-3, dar nu a putut face mai mult, Hendry închizând meciul cu un break de peste 50 de puncte.
Scottish Open
Judd Trump, eliminat dramatic de la Scottish Open! Englezul, învins în decisiv de Thepchaiya Un-Nooh
ACUM 17 ORE
Snooker
Toate detaliile despre HOME OF SNOOKER CUP, turneu caritabil organizat de RST Snooker și Eurosport
ACUM O ZI