Milkins a fost eliminat ieri de la Turkish Masters de Ding Junhui, în joc decisiv, scor 5-4, deși englezul a condus la un moment dat cu 4-1.
Eșecul poate fi pus și pe starea sa fizică și psihică, după ce pe 6 martie, când și-a celebrat a 46-a aniversare în Turcia, a băut peste măsură. Milkins a fost dus de urgență la spital de bunul său prieten Jimmy Robertson, medicii reușind să îl "pună pe picioare".

Robert Milkins și-a cerut scuze pentru comportamentul avut

Snooker
Mădălin Gal și Eduard Riti, câștigătorii Century Snooker Open si RST Junior League – Etapa 3
17/05/2022 LA 11:56
După disputa cu Ding, cel poreclit "The Milkman" a recunoscut episodul de acum câteva nopți și și-a cerut scuze, bărbătește, pentru ce a făcut.
"Am băut mult prea mult și ceva s-a întâmplat. Nu știu exact ce s-a întâmplat, nu îmi aduc aminte detalii, habar nu aveam unde sunt. A fost ziua mea și am băut pentru o lungă perioadă, dar nu vreau să sune ca o scuză, nu am vreo scuză. Pot doar să îmi cer scuze pentru cei pe care i-am ofensat în acea seară", a spus Milkins, citat de eurosport.co.uk.
Când am mers la toaletă, mi s-au tăiat picioarele și am căzut. M-am lovit cu bărbia de chiuvetă, apoi am căzut pe jos. Am fost făcut K.O. M-am lovit și la coaste, sunt niște dureri foarte mari | Robert Milkins
Fost număr 12 mondial, Robert Milkins are 173 de breakuri de peste 100 de puncte în carieră. În două rânduri, el a reușit să facă și breakul maxim, de 147.
Snooker
Ronnie O'Sullivan și-a dezvăluit planurile. Obiectivul cel mare, un nou record mondial
12/05/2022 LA 12:47
Snooker
De la Crucible la RST Snooker Club, pentru CENTURY Snooker Open, în perioada 06-08 Mai
04/05/2022 LA 20:15