După succesele din sezoanele 2013-2014 şi 2015-2016, Robertson e din nou campion la UK Championship. Ultimul act de duminică a fost unul epic, cu Judd Trump scăpând printre degete victoria. Englezul a condus cu 8-7 şi 9-8, pentru ca apoi, în frameul decisiv să rateze bila roz, când pe masă mai rămăsese doar aceasta şi bila neagră.

Dramatism extrem în finala UK Championship

Jocul decisiv a fost un adevărat maraton, partida terminându-se la ora locală 00:54. Epuizat, jucătorul de la Antipozi a analizat disputa, înainte de a primi trofeul şi premiul de 200.000 de lire aferent.
German Masters
Judd Trump a intrat în scenă la Mastersul German cu un break superb, de peste 100 de puncte
ACUM 4 ORE
"A fost o finală incredibilă, ne-am comportat ca doi gladiatori. Poate că presiunea a fost cam mare pentru mine şi am greşit în unele momente, pentru că pierdusem ultimele două finale jucate şi voiam să câştig. Judd m-a făcut să "sângerez", m-am chinuit în unele momente, dar am găsit o cale să rămân în meci. Trump a fost foarte ghinionist la 9-9. La 9-8 am reuşit unul dintre cele mai bune breakuri din carieră, judecând după cum a fost masa. Am reuşit o lovitură incredibil de curajoasă la bila maro. Dacă o ratam, pierdeam. Cred că a fost o partidă bună, cu multe ratări dramatice, foarte multă tensiune. Chiar dacă nu au fost fani, sunt convins că celor de acasă le-a plăcut mult această finală", a spus Robertson la final.
Robertson a reuşit de-a lungul turneului 13 breakuri de peste 100 de puncte, record all-time la o ediţie de UK Championship. Pentru prima oară din 2014 până în prezent, finala galonatului turneu a avut nevoie de joc decisiv. Atunci, Ronnie O'Sullivan îl învingea cu 10-9 pe acelaşi Judd Trump.

Robertson a câștigat UK Championship, după ce Trump a ratat bila roz, în joc decisiv

German Masters
Shaun Murphy, debut cu dreptul la Mastersul German! "Magicianul" a trecut în decisiv de Kurt Maflin
ACUM 4 ORE
European Masters
Ronnie O'Sullivan nu va participa la Mastersul Turciei din rațiuni financiare! Ce pretenții avea
ACUM 7 ORE