În ciuda faptului că este considerat cel mai bun jucător de snooker din lume, O'Sullivan recunoaște că ar fi preferat să urmeze alt sport în copilărie, precum golf sau fotbal.
"N-am ales să joc snooker, ci tatăl meu a ales pentru mine. Mi-aș fi dorit să n-o facă. Când eram copil, tot ce îmi doream era să râd. Cred că aș fi fost mai fericit dacă începeam o carieră în golf, fotbal sau curse de mașini. Sau alt sport practicat în aer liber, unde să-mi crească adrenalina.
Nu m-au interesat recordurile și trofeele de-a lungul vieții. Întotdeauna mi-am dorit să scot tot ce e mai bun, dar am jucat ca în copilărie. Trofeele sunt distractive aproximativ 5 secunde. Eu prefer arta lui. Unele zile sunt bune, altele nu.
Snooker
Masters | Neil Robertson, "on fire" în finala cu Barry Hawkins. Ultimul act decis după 14 frameuri
16/01/2022 LA 21:46
Fiul meu, Ronnie, seamănă mult cu mine. Este fericit în mica lui lume și se preocupă cu lucrurile de acolo. La un moment dat a vrut să joace snooker, dar am avut o discuție cu el. I-am spus că nu este bun pentru el, ca persoană. I-am spus să nu ridice vreodată tacul și i-am sugerat să încerce alt sport. Poate tenis. Aș fi putut să fiu Andy Murray acum și m-aș fi simțit bine tot timpul. Dar nu sunt și n-am fost vreodată.", a spus Ronnie O'Sullivan, pentru Daily Express.

O'Sullivan, "on fire" la debutul la Campionatul Mondial

Ronnie O’Sullivan face spectacol la debutul său la ediția 2020 a Campionatului Mondial de Snooker: a închis prima sesiune a duelului cu Thepchaiya Un-Nooh în doar 82 de minute, scor 8-1 (final: 10-1).
Pus față în față cu cel mai rapid jucător din circuit, Thepchaiya Un-Nooh, cvintuplul campion mondial s-a desprins la 3-0 pe tabelă după doar o jumătate de oră de joc. O’Sullivan a reușit break-uri de 101, 85 și 115 puncte, în timp ce adversarul său nu și-a trecut în cont decât 19 puncte. Aflat pentru a 28-a oară la Crucible, O’Sullivan i-a oferit o șansă lui Un-Nooh în jocul al patrulea, înaintea primei pauze a meciului, printr-o ratare la bilă roșie apărută la buzunarul de mijloc, însă thailandezul nu a reușit break-ul câștigător, oprindu-se după doar 42 de puncte.
Evoluând la viteză amețitoare, cu o medie de doar 13,4 secunde pe lovitură, O’Sullivan a reușit închiderea de masă pentru a se desprinde la 4-0 pe tabelă, după un break de 74 de puncte.
Ronnie a făcut spectacol încă de la intrarea în arenă: a zâmbit când a fost primit cu aplauze virtuale, înregistrate, iar salutul cu Un-Nooh a devenit viral pe rețelele de socializare.
The Masters
Un joc care va rămâne în istorie: Frameul decisiv din semifinala Robertson - Williams, de la Masters
16/01/2022 LA 09:52
The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
16/01/2022 LA 04:57