Ronnie O'Sullivan se simte excelent în România. Revenit la București pentru un turneu demonstrativ, Ronnie a făcut spectacol în fața fanilor care au umplut Circul Globus din capitală. Ronnie a început seara demonstativă cu frame-uri disputate împotriva a doi jucători români.
Rareș Sinca și Paul Croitoru, fondatorii academiei de snooker RST Snooker Club, au evoluat câte un frame în fața lui Ronnie O'Sullivan. N-au reușit să-l învingă pe acesta, însă amândoi au avut avantaj pe tabelă la un moment dat înainte ca Ronnie să reușească un break câștigător.
A fost cu siguranta cel mai important și frumos moment al carierei mele de jucător de snooker! Să joc în România în fața unui public atât de numeros împotriva celui mai mare jucător de snooker a fost ceva la care nici măcar nu am visat - Rareș Sinca pentru Eurosport.
European Masters
Ronnie O'Sullivan nu va participa la Mastersul Turciei din rațiuni financiare! Ce pretenții avea
ACUM 12 ORE
RST Snooker Club va organiza în perioada 10-13 octombrie cel de-al doilea eveniment anual Marius Ancuța Classic, dedicat memoriei comentatorului Eurosport.

Break maxim făcut de Ronnie O'Sullivan

A urmat meciul demonstrativ între Ronnie O'Sullivan și Reanne Evans. Ronnie, de 5 ori campion mondial, în timp ce Evans are 12 titluri mondiale în snookerul feminin. Primul frame a adus momentul istoric: după o ratare a lui Reanne, Ronnie a venit la masă și a reușit un break maxim de 147 de puncte!
VIDEO AICI (sursa TV: Pro X)
Jucat în sistemul cel mai bun din 7, meciul demonstrativ a fost dominat în continuare de Ronnie care a câștigat și următorul frame înainte ca Reanne să schimbe tabela în dreptul ei. O'Sullivan a dus scorul la 3-1, pentru ca Reanne să câștige apoi încă un frame. Meciul s-a încheiat după frame-ul 6 cu victoria cu 4-2 a lui Ronnie O'Sullivan.
Din păcate, break-ul maxim de la București nu va fi trecut în palmaresul lui Ronnie, cel care are 15 break-uri maxime în turneele cu puncte.
The Masters
Ronnie O'sullivan, apel către șefii snookerului! "Racheta" vrea mai multe turnee de tip Masters
13/01/2022 LA 11:52
Snooker
2021 în sport | Chinezii, singurii în măsură să facă schimbul de generații în snookerul mondial?
31/12/2021 LA 14:59