”Cred că este un risc inutil. Nu cred că ar trebui să punem viețile oamenilor în pericol”, a declarat el pentru BBC Radio 5.
”Vedem ce se întâmplă cu NHS și pare să fie ca la război în acest moment și vedem prin ce trec acolo iar dacă putem să îi eliberăm de stres, ar trebui să o facem”, a adăugat Ronnie O'Sullivan.
”Dacă ajung în punctul în care mă simt inconfortabil, atunci e evident că nu mai are rost să jucăm. Să sperăm că nu se va ajunge acolo, să sperăm că o să mă simt bine”, a afirmat el.
Scottish Open
Gary Wilson, primul său turneu pe puncte din carieră: a câştigat Scottish Open
04/12/2022 LA 20:59
Campionatul Mondial de Snooker va fi primul eveniment sportiv care se desfășoară în interior cu spectatori după pandemie, a informat World Snooker Tour.
Un număr redus de spectatori va putea asista la turneul care va avea loc la Crucible Theatre din Sheffield, Anglia.
”Decizia vine ca urmare a anunțului guvernului britanic că un număr redus de evenimente sportive au fost selectate pentru a se testa recomandările din ”faza a cincea”, privind întoarcerea fanilor la evenimntele sportive de elită”, se arată într-un comunicat al World Snooker Tour (WST).
A 44-a ediție a Campionatului Mondial de snooker va începe pe 31 iulie de la 12:00 și se va încheia pe 16 august, ultima sesiune fiind programată să înceapă la 21:00. Toate cele 17 zile ale turneului vor putea fi urmărite pe Eurosport și Eurosport Player.
Scottish Open
Cea mai tare replică. Ce a putut striga un fan, din tribune, în timpul finalei Scottish Open
04/12/2022 LA 20:13
Scottish Open
Neil Robertson, OUT în semifinale la Scottish Open! Finală surprinzătoare între doi englezi
04/12/2022 LA 11:23