Ronnie O'Sullivan se află într-o formă de zile mari la Welsh Open. Campionul mondial în exercițiu i-a învins în primele 2 tururi pe Robbie Williams și Jimmy White cu 4-0, iar astăzi a trecut cu același scor de Martin Gould.
Acesta a făcut prea multe greșeli pentru a emite pretenții în fața unui Ronnie O'Sullivan plin de încredere, care a închis meciul cu un break superb de 138 de puncte. Așadar, Ronnie avansează în optimi fără frame pierdut și pornește ca mare favorit și în fața chinezului Yuelong Zhou, într-un meci care se va disputa în această seară. Ultima întâlnire directă dintre cei doi jucători a fost în urmă cu câteva luni, la UK Championship, iar englezul s-a impus categoric, scor 6-0.
https://i.eurosport.com/2021/02/10/2990501.jpg
British Open
Judd Trump și Mark Selby, în turul 3 la British Open! "Coșmarul" lui Ronnie a ieșit în turul secund
28/09/2022 LA 13:54

Judd Trump, eliminat surprinzător la Welsh Open

Cea mai mare surpriză a Openului Galez de până acum a fost eliminarea lui Judd Trump. Numărul 1 mondial a pierdut lamentabil în fața iranianului Hossein Vafaei, scor 4-2.
Trump a condus cu 2-1, dar apoi nu a mai reușit să lege loviturile și în final a cedat. În optimile de finală, Vafaei va da peste un alt nume important din circuit, Mark Williams, care a tecut cu 4-2 de Joe Perry.
Programul optimilor de finală
  • Jordan Brown-Mark King
  • Pang Junxu-Stephen Maguire
  • Jack Lisowski-Tom Ford
  • Mark Williams-Hossein Vafaei
  • Ronnie O'Sullivan-Yuelong Zhou
  • Shaun Murphy-Barry Hawkins
  • Mark Selby-Yan Bingtao
  • Mark Allen-John Higgins/Alister Carter
Meciurile din optimile de finală vor avea loc în această seară și se vor disputa tot după sistemul cel mai bun din 7 frame-uri. Mâine vor avea loc sferturile de finală, care se vor juca după sistemul cel mai bun din 9 frame-uri.
Cele mai importante meciuri de la Welsh Open sunt transmise în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
British Open
Ronnie O’Sullivan, recunoscut drept cel mai bun din istorie! Ce a decis meciul cu Ursenbacher
27/09/2022 LA 13:54
Snooker
Ronnie O'Sullivan se compară cu Novak Djokovic! Ce crede "Racheta" că are în comun cu Nole
23/08/2022 LA 15:52