Ronnie O'Sullivan se află într-o formă de zile mari la Welsh Open. Campionul mondial în exercițiu i-a învins în primele 2 tururi pe Robbie Williams și Jimmy White cu 4-0, iar astăzi a trecut cu același scor de Martin Gould.
Acesta a făcut prea multe greșeli pentru a emite pretenții în fața unui Ronnie O'Sullivan plin de încredere, care a închis meciul cu un break superb de 138 de puncte. Așadar, Ronnie avansează în optimi fără frame pierdut și pornește ca mare favorit și în fața chinezului Yuelong Zhou, într-un meci care se va disputa în această seară. Ultima întâlnire directă dintre cei doi jucători a fost în urmă cu câteva luni, la UK Championship, iar englezul s-a impus categoric, scor 6-0.
https://i.eurosport.com/2021/02/10/2990501.jpg
Snooker
Ali Carter a dezvăluit în premieră de ce a fost forțat să se retragă înainte de meciul cu O'Sullivan
IERI LA 11:03

Judd Trump, eliminat surprinzător la Welsh Open

Cea mai mare surpriză a Openului Galez de până acum a fost eliminarea lui Judd Trump. Numărul 1 mondial a pierdut lamentabil în fața iranianului Hossein Vafaei, scor 4-2.
Trump a condus cu 2-1, dar apoi nu a mai reușit să lege loviturile și în final a cedat. În optimile de finală, Vafaei va da peste un alt nume important din circuit, Mark Williams, care a tecut cu 4-2 de Joe Perry.
Programul optimilor de finală
  • Jordan Brown-Mark King
  • Pang Junxu-Stephen Maguire
  • Jack Lisowski-Tom Ford
  • Mark Williams-Hossein Vafaei
  • Ronnie O'Sullivan-Yuelong Zhou
  • Shaun Murphy-Barry Hawkins
  • Mark Selby-Yan Bingtao
  • Mark Allen-John Higgins/Alister Carter
Meciurile din optimile de finală vor avea loc în această seară și se vor disputa tot după sistemul cel mai bun din 7 frame-uri. Mâine vor avea loc sferturile de finală, care se vor juca după sistemul cel mai bun din 9 frame-uri.
Cele mai importante meciuri de la Welsh Open sunt transmise în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Snooker
De ce a revenit Stephen Hendry în snooker? Scoțianul a devăluit care e marele său obiectiv
04/03/2021 LA 11:18
Snooker
John Higgins chiar e "vrăjitor". Finală magică în fața lui Ronnie O'Sullivan, la Players Championhip
28/02/2021 LA 21:20