Snooker

Ronnie O'Sullivan explică de ce preferă turneele din China celor din Marea Britanie

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ronnie O'Sullivan

Credit imagine: Eurosport

DeSebastian Ujica
10/05/2020 la 14:46

În ultimele sezoane, Ronnie O'Sullivan a ales turneele la care să participe.

"Racheta" Ronnie O'Sullivan a avut o discuție pe Instagram Live cu Stephen Hendry în care a explicat motivul pentru care a absentat anul acesta de la Masters și a explicat că preferă turneele din afara Marii Britanii.

Joia este Seara de Snooker pe Eurosport.ro! În fiecare zi de joi poți vedea clipuri, știri, interviuri și multe surprize din lumea snooker-ului pe site și pagina de Facebook! Joi aceasta, pe 14 mai, poți citi un interviu cu Daniel Bontea, comentatorul Eurosport!

Snooker

Mark Selby abia așteaptă să revină la masa de snooker: "Cred că am un avantaj în fața celorlalți"

ACUM 3 ORE

Explicația lui O'Sullivan

Deși nu a participat nici la toate turneele din China, jucătorul de 44 de ani spune că abia așteaptă următorul sezon datorită acestora.

Am ales să nu joc la Masters nu pentru turneu, ci pentru tot ce implică participarea. După fiecare meci trebuie să dai 6-7 interviuri. După semifinala de anul trecut am stat 3 ore în care am vorbit despre meciul de a doua zi. Așa că mi-am dat seama că prefer turneele internaționale. Cele din China, mai ales. Știu că este destul de dificil să ajungi acolo. Zborul e obositor, dar odată ce ai ajuns acolo, au grijă de tine într-un mod fantastic, dacă vrei dai un interviu la final.
Îmi place să joc în China. Shanghai e fantastic, au promotori buni acolo, știu ce fac. Când lucrezi cu astfel de oameni, au grijă de tine. Abia aștepți să-i vezi pentru că te distrezi și e o săptămână plăcută. Beijing este de asemenea un loc grozav. Singurul loc din China unde nu mi-a plăcut e Yushan. Oamenii au fost grozavi, însă e un coșmar să ajungi acolo, nu cred că mă voi mai întoarce. Poate doar dacă scos carnetul de cecuri

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Snooker

"Nu se poate mișca, are nevoie de ajutor să mănânce!" O legendă din snooker, în stare gravă

IERI LA 07:41
Snooker

Snookerul revine la Eurosport! Pe 1 iunie începe Championship League. Trump și O'Sullivan, prezenți

25/05/2020 LA 10:41
Subiecte asemănătoare
Snooker
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Snooker

Mark Selby abia așteaptă să revină la masa de snooker: "Cred că am un avantaj în fața celorlalți"

ACUM 3 ORE

Ultimele videoclipuri

Snooker

Ronnie O'Sullivan Masterclass - cum să intri în pachetul de bile roșii

00:01:31

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe