"Racheta" Ronnie O'Sullivan a avut o discuție pe Instagram Live cu Stephen Hendry în care a explicat motivul pentru care a absentat anul acesta de la Masters și a explicat că preferă turneele din afara Marii Britanii.
Joia este Seara de Snooker pe Eurosport.ro! În fiecare zi de joi poți vedea clipuri, știri, interviuri și multe surprize din lumea snooker-ului pe site și pagina de Facebook! Joi aceasta, pe 14 mai, poți citi un interviu cu Daniel Bontea, comentatorul Eurosport!

Explicația lui O'Sullivan

Snooker
Marius Ancuța CLASSIC a ajuns la a patra ediție!
14/09/2021 LA 05:37
Deși nu a participat nici la toate turneele din China, jucătorul de 44 de ani spune că abia așteaptă următorul sezon datorită acestora.
Am ales să nu joc la Masters nu pentru turneu, ci pentru tot ce implică participarea. După fiecare meci trebuie să dai 6-7 interviuri. După semifinala de anul trecut am stat 3 ore în care am vorbit despre meciul de a doua zi. Așa că mi-am dat seama că prefer turneele internaționale. Cele din China, mai ales. Știu că este destul de dificil să ajungi acolo. Zborul e obositor, dar odată ce ai ajuns acolo, au grijă de tine într-un mod fantastic, dacă vrei dai un interviu la final.
Îmi place să joc în China. Shanghai e fantastic, au promotori buni acolo, știu ce fac. Când lucrezi cu astfel de oameni, au grijă de tine. Abia aștepți să-i vezi pentru că te distrezi și e o săptămână plăcută. Beijing este de asemenea un loc grozav. Singurul loc din China unde nu mi-a plăcut e Yushan. Oamenii au fost grozavi, însă e un coșmar să ajungi acolo, nu cred că mă voi mai întoarce. Poate doar dacă scos carnetul de cecuri
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Snooker
Trump cere mutarea Mondialului de snooker din legendarul Crucible! Argumentele "Asului din pachet"
10/09/2021 LA 13:20
Snooker
Mark Williams a rescris istoria snookerului cu succesul de la British Open
23/08/2021 LA 07:24