De 6 ori campion mondial, Ronnie O'Sullivan a avut o bătălie teribilă cu Ding, care a reușit 5 breakuri de peste 50 de puncte. "Expresul din Essex" a avut șansa să închidă partida în frameul 10, dar a ratat bila verde de pe punct, la o lovitură executată cu sprijinul. Imediat după, Ronnie a aruncat prelungitorul, exprimându-și astfel frustrarea.

Ronnie O'Sullivan a aruncat cu sprijinul în partida cu Ding

Englezul a reușit în cele din urmă în decisiv și să reușească un break de 95 de puncte, care i-a adus calificarea în sferturi. La final, O'Sullivan a fost chestionat în legătură cu ieșirea nervoasă avută. Și-a cerut scuze față de Ding și a explicat de ce se acumulase foarte multă tensiune.
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan, out de la Scottish Open! "Racheta" a pierdut în decisiv contra lui Gary Wilson
IERI LA 06:12
"M-am simțit rău, furios, am aruncat cu sprijinul. Sper că nu l-am supărat pe Ding. Am fost doar extrem de frustrat. Nu mi-a ieșit jocul așa cum voiam. Indiferent de cât de puternic ești mental, când nu execuți loviturile așa cum îți dorești, devine foarte frustrant. Am avut câteva frameuri pe care le puteam câștiga ușor și am văzut cum zboară din dreptul meu", a explicat O'Sullivan pentru Eurosport.

Ronnie O'Sullivan nu poate să își păstreze nivelul pe termen lung

Ronnie venea după finala pierdută dramatic duminică, la Welsh Open, astfel că inexactitățile din jocul de marți pot fi o consecință a faptului că nu a avut suficient timp să se recupereze mental.
De altfel, "Racheta" a recunoscut că are lacune să rămână concentrat turneu după turneu, dacă între acestea nu există pauze.
"Nu sunt bun să țin un nivel foarte ridicat zi după zi. Îmi lipsește ceva. Uneori, o înfrângere e bună pentru că îmi dă șansa să am câteva zile libere. Îmi limpezesc mintea și în următorul turneu am o altă stare, alte sentimente", a mai spus Ronnie.
O'Sullivan, care grație performanței de săptămâna trecută, de la Openul galez, l-a depășit pe Neil Robertson în clasament, urcând pe locul doi, va juca în sferturi cu Jack Lisowski.
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan, cel mai rapid break de peste 100 de puncte din istorie, la un meci televizat
28/11/2022 LA 20:31
German Masters
Surprize uriașe în calificările de la Masterul German! Allen și Selby, eliminați de doi necunoscuți
24/11/2022 LA 07:24