Ronnie O'Sullivan este cea mai importantă figură din snookerul mondial. Geniul său de la masă și carisma sa deosebită îl fac cel mai iubit jucător din istorie, iar englezul încearcă de câte ori are posibilitatea să fie fie apropiat de fani.
Nu de puține ori, Ronnie a declarat că fanii înseamnă totul în snooker, iar absența lor din tribune în sezonul trecut a dovedit că acest sport nu e la fel fără oameni în tribune. Deși a câștigat Campionatul Mondial din 2020 cu Teatrul Crucible gol ( cu excepția finalei, unde au asistat suporteri), O'Sullivan a spus mereu că fanii îl motivează de fiecare dată și îl împing de la spate de multe ori. Tocmai de aceea, englezul este destul de deschis cu presa, fiind conștient că acest lucru îl apropie și mai mult de cei care îl idolatrizează.
Citește și:
German Masters
Surprize uriașe în calificările de la Masterul German! Allen și Selby, eliminați de doi necunoscuți
24/11/2022 LA 07:24

Ronnie O'Sullivan vrea să mai joace la cel puțin 3 Campionate Mondiale

Sextuplul campion mondial a răspuns unei serii largi de întrebări venite din partea jurnaliștilor Eurosport din întreaga Europă. "Racheta" a primit și două întrebări din partea Eurosport România, iar răspunsurile sale au fost extem de interesante.
Ce te motivează în snooker în acest moment?
E greu de spus. Aș vrea să joc la încă 3 Campionate Mondiale. Poate chiar la mai multe, dar acum mă gândesc doar la următoarele 3. Asta e marea mea motivație, să continui să joc 2 ani și jumătate, poate 3 ani. Sunt mai multe lucruri, îmi place să particip la meciuri demonstrative, iubesc să călătoresc pentru asta. Nu sunt un mare fan al vacanțelor, dar îmi plac vacanțele pentru snooker pentru a juca în meciuri demonstrative, unde pot să joc relaxat, fără presiunea din competiții. Programul de la turnee devine de multe ori plictisitor.
Care este sportivul tău preferat din afara snookerului?
În opinia mea Ayrton Senna și Muhamad Ali au fost doi dintre cei mai mari sportivi, dar și două personalități extraordinare. Pentru mine ei doi sunt adevărați eroi ai sportului. Pe de altă partă sunt și alții: Messi este fantastic, un jucător uimitor, Roger Federer sau Tiger Woods, dar pentru mine regii sportului sunt Muhamad Ali și Ayrton Senna, nu pot alege doar unul dintre ei.

Ronnie O'Sullivan, interviu eveniment pentru Eurosport

LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
UK Championship
Mark Allen – Ding Junhui, finală surprinzătoare la UK Championship! Cine se va impune în ultimul act
20/11/2022 LA 12:12
UK Championship
Ding Junhui, primul finalist de la UK Championship, după victoria cu 6-3 în fața lui Tom Ford
19/11/2022 LA 17:07