De 5 ori campion mondial, Ronnie O'Sullivan este considerat de mulți cel mai bun jucător de snooker din toate timpurile, fiind un ambasador important al acestui sport în întreaga lume. Ronnie nu a avut însă un sezon prea bun, ratând calificarea la ultimele turnee din acest motiv.
Tour Championship, turneul la care s-au calificat doar primii 8 jucători din clasamentul pe ultimul an, trebuia să înceapă săptămâna aceasta însă a fost amânat pentru vară din cauza pandemiei de COVID-19.

Avertismentul lui Ronnie

Campionatul Mondial
O'Sullivan și-a amintit de drama trăită la primul titlu câștigat la Crucible: "Acum a fost diferit"
03/05/2022 LA 16:59
Dacă în restul Europei au fost luate măsuri rapide după ce virusul a început să facă ravagii și în Europa, în Anglia răspunsul a întârziat. Iar Ronnie O'Sullivan avertizează că jucătorii din China se gândesc să părăsească țara din această cauză!
Mulți jucători din China fie au plecat înapoi în China sau se gândesc să o facă, nu se simt în siguranță aici. Situația te face să te îngrijorezi pentru cei în vârstă și vulnerabili și apoi de lucrurile mai puțin importante. Unii oameni se uită la EastEnders, eu mă uit la sport. Nu realizezi cât de mult iubești sportul până nu mai e acolo
Este greu de crezut cum vor putea participa astfel de jucători la Campionatul Mondial. Virusul este înfricoșător. Eu sunt unul dintre aceia cărora le pare rău că nu pot să se uite la Champions League sau golf. Sunt sportiv dar îmi place și sportul
Ronnie a comentat amuzat faptul că a fost ironizat în trecut pentru că nu și-a salutat colegii de teama bacteriilor. "Poate oamenii se uită acum și își spun: până la urmă nu e nebun! Mereu am avut o mică tulburare obsesiv-compulsivă cu bacteriile" a mai spus Ronnie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Campionatul Mondial
Cum s-a manifestat O'Sullivan, imediat după ce a rescris istoria în snooker. Momente mai rar văzute
02/05/2022 LA 20:42
Campionatul Mondial
Ronnie i-a lăsat fără cuvinte pe experți! Cum au comentat evoluția "Rachetei" din finala CM
02/05/2022 LA 08:36