Lumea fotbalului a primit o veste tragică ieri seară. Legendarul Diego Armando Maradona a încetat din viață, la vârsta de 60 de ani. Maradona se afla la casa din Tigre (Argentina), unde se recupera după operația pe creier suferită în această lună.
Maradona a suferit o operație pe creier în urmă cu două săptămâni, după ce medicii i-au descoperit un cheag de sânge. Intervenția a decurs cu succes, iar toată lumea era optimistă în privința sănătății fostului campion mondial din 1986. Din păcate pentru întreaga suflare a fotbalului și a sportului mondial, lucrurile s-au înrăutățit brusc. Aseară, argentinianul a suferit o stop cardiorespirator și n-a mai putut fi salvat.

Reacția lui Ronnie O'Sullivan

Snooker
Mădălin Gal și Eduard Riti, câștigătorii Century Snooker Open si RST Junior League – Etapa 3
ACUM 21 ORE
”Este cu adevărat unic. Maradona, Muhammad Ali, Ayrton Senna, ei și-au lăsat amprenta pe această lume”, a declarat Ronnie pentru Eurosport UK.
”A fost incredibil. Am spus mereu că prefer o viață scurtă și interesantă decât una lungă și plictisitoare. Maradona a avut cu siguranță o viață interesantă”, a adăugat englezul.
”Probabil că au trăit și murit peste 200 de miliarde de persoane. Dar sunt 10 oameni în lumea sportului care au depășit ceea ce nu am fi crezut că este uman posibil iar Maradona este unul dintre ei”, consideră Ronnie.
”Nu este vorba doar de cum juca, ci de pasiunea și emoție, n-aveai cum să nu fi iatras de energia pe care o aducea pe terenul de fotbal, mai ales de taeltnul său, era hipnotizant”, a afirmat el.
Snooker
Ronnie O'Sullivan și-a dezvăluit planurile. Obiectivul cel mare, un nou record mondial
12/05/2022 LA 12:47
Snooker
De la Crucible la RST Snooker Club, pentru CENTURY Snooker Open, în perioada 06-08 Mai
04/05/2022 LA 20:15