Lumea fotbalului a primit o veste tragică ieri seară. Legendarul Diego Armando Maradona a încetat din viață, la vârsta de 60 de ani. Maradona se afla la casa din Tigre (Argentina), unde se recupera după operația pe creier suferită în această lună.
Maradona a suferit o operație pe creier în urmă cu două săptămâni, după ce medicii i-au descoperit un cheag de sânge. Intervenția a decurs cu succes, iar toată lumea era optimistă în privința sănătății fostului campion mondial din 1986. Din păcate pentru întreaga suflare a fotbalului și a sportului mondial, lucrurile s-au înrăutățit brusc. Aseară, argentinianul a suferit o stop cardiorespirator și n-a mai putut fi salvat.

Reacția lui Ronnie O'Sullivan

Snooker
S-au tras la sorți tablourile de calificări și cel principal la "Marius Ancuța Classic 2021"
22/09/2021 LA 13:36
”Este cu adevărat unic. Maradona, Muhammad Ali, Ayrton Senna, ei și-au lăsat amprenta pe această lume”, a declarat Ronnie pentru Eurosport UK.
”A fost incredibil. Am spus mereu că prefer o viață scurtă și interesantă decât una lungă și plictisitoare. Maradona a avut cu siguranță o viață interesantă”, a adăugat englezul.
”Probabil că au trăit și murit peste 200 de miliarde de persoane. Dar sunt 10 oameni în lumea sportului care au depășit ceea ce nu am fi crezut că este uman posibil iar Maradona este unul dintre ei”, consideră Ronnie.
”Nu este vorba doar de cum juca, ci de pasiunea și emoție, n-aveai cum să nu fi iatras de energia pe care o aducea pe terenul de fotbal, mai ales de taeltnul său, era hipnotizant”, a afirmat el.
Snooker
#ETalks cu Rareș Sinca, dublu câștigător al trofeului Marius Ancuța Classic
22/09/2021 LA 13:26
Snooker
Marius Ancuța CLASSIC a ajuns la a patra ediție!
14/09/2021 LA 05:37