Ronnie O'Sullivan a fost cu spatele la zid la 9-6 pentru Hawkins, dar a reacționat excelent. A fost o semifinală la Tour Championship caracterizată de multe întorsături de situație. Ronnie O'Sullivan a condus cu 3-0 și 4-3, dar sesiunea de amiază s-a terminat la egalitate.
Seara a fost dominată în debutul ei de către un Barry Hawkins foarte încrezător. După eliminarea șoc din sferturi a liderului mondial, Judd Trump, Hawkins și-a pus ținta pe Ronnie O'Sullivan, dar campionul mondial a reușit să fie mai concentrat.
La 9-6 pentru Hawkins, O'Sullivan a turat motoarele la maxim și a pedepsit orice mică eroare a adversarului. Ambii jucători au ratat șanse mari în frameul 18, dar până la ormă Ronnie a avut mervii mai tari. Thrillerul din semifinala de la Tour Championship a continut și în decisiv, unde Ronnie O'Sullivan a fost din nou mai concentrat. Totul s-a decis într-un final foarte tensionat. Hawkins s-a întors la masă în căutarea unui snooker, dar o ratare l-a pus pe Ronnie într-o situație ideală la bila galbenă.
Snooker
Higgins l-a lăsat fără cuvinte pe Ronnie O'Sullivan: "Nu am văzut în viața mea o așa închidere"
ACUM 13 ORE

World Championship : O'Sullivan a devenit pentru a 6-a oară campion mondial

Ronnie O'Sullivan conduce cu 29-21 în disputele cu australianul Neil Robertson, adversarul din finala Tour Championship 2021.
Northern Ireland Open
Ronnie O'Sullivan, elogios la adresa lui John Higgins! Cu ce mare fotbalist l-a comparat pe scoțian
IERI LA 09:24
Northern Ireland Open
O'Sullivan, sarcastic cu privire la turneele Home Nations, după eșecul de la Openul Irlandei de Nord
15/10/2021 LA 08:12