Grupele inițiale de la Championship League s-au încheiat, iar azi cvintulplul campion mondial va reveni în arenă. Forma e una promițătoare: Ronnie a bifat două breakuri de peste 100 de puncte și alte patru de peste 80, trecând cu 3-0 de Kishan Hirani, Michael Georgiou și Chris Wakelin și calificându-se la pas în faza a doua a grupelor.
Dacă la nivel de joc, lucrurile par să fie conform așteptărilor, Ronnie nu e deloc ok din punct de vedere mental. În dorința de a-i proteja cât mai bine pe sportivi și a nu îi expune în vreun fel la coronavirus, organizatorii au stabilit măsuri drastice, aceștian neavând voie să meargă nici măcar la sala de forță a hotelului. În plus, nici mâncarea nu e pe placul englezului, care s-a amuzat pe seama acesteia.
"Am stat la un moment dat 16 ore într-o celulă și a fost mai bine pentru că am putut să îmi aleg singur mâncarea. Am mai spus, înainte de primele meciuri de aici nu am părăsit camera timp de 24 de ore, nu e deloc plăcut", a spus Ronnie, citat de eurosport.co.uk.
Snooker
Masters | Neil Robertson, "on fire" în finala cu Barry Hawkins. Ultimul act decis după 14 frameuri
16/01/2022 LA 21:46

Ronnie O'Sullivan a glumit pe seama lipsei de antrenament

Fără îndoială cel mai talentat jucător din istoria snookerului, Ronnie a dezvăluit de mai multe ori că urăște sportul care l-a făcut celebru și că a continuat să joace doar pentru a îi oferi o alinare tatălui său, care a stat 18 ani în închisoare.
O fire rebelă, lui O'Sullivan nu i-a plăcut niciodată să petreacă ore întregi în sala de antrenament, iar acum pare că a găsit "secretul".
"Anul ăsta am jucat doar la Welsh Open (n.r. unde a ajuns în semifinale) și în câteva meciuri demonstrative. Poate că nu e nevoie să te antrenezi atât de mult pentru a fi în forma optimă", a glumit "Racheta", acesta fiind mai mult ca sigur conștient că, fără a exersa zilnic, nu poți atinge performanțe de top.

Programul partidelor de marți de la Snooker Championship League (de la ora 17:00, Eurosport 1)

Ronnie O'Sullivan revine în arenă astăzi, în direct la Eurosport, iar grupa din care face parte e una grea. "Expressul din Essex" va avea doi adversari redutabili, Stuart Bingham, fost campion mondial, arătând o formă excelentă. În egală măsură, Sam Craigie, care și-a câștigat grupa ieri, a reușit să construiască breakuri impresionante (un 127 și un 131 contra lui Dominic Dale).
Grupa C
Ronnie O'Sullivan (Anglia)
Sam Craigie (Anglia)
Stuart Bingham (Anglia)
Harvey Chandler (Anglia)
Group D
Tom Ford (Anglia)
Martin O'Donnell (Anglia)
Ben Woollaston (Anglia)
Liang Wenbo (China)

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

The Masters
Un joc care va rămâne în istorie: Frameul decisiv din semifinala Robertson - Williams, de la Masters
16/01/2022 LA 09:52
The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
16/01/2022 LA 04:57