După ce a declarat că noua generație de jucători din snooker au un ego prea mare, Ronnie O'Sullivan a vorbit din nou despre lucrurile care îl deranjează în lumea snookerului.
Ajuns la 45 de ani, Ronnie O'Sullivan este în căutarea titlului mondial cu numărul 7 al carierei. Acesta a oferit un interviu pentru Eurosport UK în care a vorbit despre frustrările pe care le are în legătură cu problemele din acest sport.
În 2018, cel poreclit "Racheta" a susținut ideea unui format de tipul "Champions League", fiind nemulțumit din numărul de evenimente din circuit. Cu toate că a încercat să aducă o schimbare, Ronnie a renunțat la idee și s-a detașat de sport, considerându-l doar un hobby.
UK Championship
Shaun Murphy a dezvăluit că regretă declarațiile oferite după eliminarea de la UK Championship
ACUM 7 ORE
"Să fiu sincer, din punct de vedere emoțional, m-am detașat în urmă cu vreo 10 ani, din mai multe puncte de vedere. A fost o perioadă în care am crezut că lucrurile se pot face diferit, lucruri de care ar fi beneficiat toată lumea din circuit. Dar atunci când nu ai suportul celorlalți jucători, îți dai seama că acest lucru nu se va întâmpla niciodată", a spus Ronnie O'Sullivan.

Ronnie O'Sullivan nu vrea să se implice emoțional

Ronnie O'Sullivan a explicat de ce crede că snookerul a devenit toxic, fiind de părere că nu există unitate între jucătorii de snooker.
"Acum, când aud că se plâng jucătorii care nu sunt foarte bine clasați de diferite lucruri și când aud că și jucătorii de top se plâng, simt că snookerul a devenit cam toxic în multe feluri.
Nu a existat unitate și nu am putut să cădem de acord în privința a ce e corect pentru toți jucătorii. Așa că am decis să mă detașez și chiar este mai bine într-un fel. E un hobby pentru mine.
Nu vreau să mă implic emoțional, am cel mai mare respect pentru toții jucătorii de snooker din circuit. Dar când lupți pentru ei în multe moduri și vezi că nu funcționează, realizezi că e mai bine să stai deoparte.
Nu am fost niciodată așa fericit, sincer. Iubesc snookerul și îmi place să joc, dar nu ar fi bine pentru mine să mă implic în aceste discuții și să am opinii în legătură cu ce ar fi mai bine pentru că nu are rost", a încheiat Ronnie O'Sullivan.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
UK Championship
UK Championship | John Higgins nu a avut emoții cu Sunny Akani și s-a calificat în turul 3
ACUM 11 ORE
UK Championship
O'Sullivan l-a contrazis pe Murphy, privind prezența amatorilor în circuit: "Să-și caute al jobb"
IERI LA 08:32