De 5 ori campion mondial în snooker, Ronnie O'Sullivan a scris și 3 nuvele, 2 autobiografii și o carte despre nutriție numită "Top of your game". Ronnie este recunoscut și pentru pasiunea pentru alergat, participând des la concursuri de tip maraton.
Iar această tactică a englezului de 44 ani funcționează perfect, Ronnie reușind să aibă succes și la masa de snooker. Ronnie spune că diversificarea intereselor este o tactică pe care a împrumutat-o de la Jeff Bezos, fondatorul Amazon și cel mai bogat om din lume în acest moment cu o avere de 109 miliarde de dolari.
Această decizie a lui Ronnie reprezintă și unul dintre motivele pentru care acesta nu va participa la primul turneu important din 2020, Masters.
Snooker
Ronnie O'Sullivan se compară cu Novak Djokovic! Ce crede "Racheta" că are în comun cu Nole
23/08/2022 LA 15:52
Am ales să diversific și am început să privesc în afara snooker-ului. Tot ce am făcut până acum a fost să joc snooker și am ajuns să privesc snooker-ul la fel cu privește Jeff Bezos afacerile, el este cel mai de succes om de afaceri de pe planetă.
Am devenit cel mai de succes jucător de snooker de pe planetă. Ambii avem caracteristici similare care ne ajută să avem succes și trebuia să aplic aceste lucruri și în alte aspecte ale vieții mele și am făcut-o cu alergatul, cu gătitul.
Sunt pe ideea: dacă vreau să fac un lucru, vreau să-l fac pe cât de bine posibil. Cred că atunci când ai această mentalitate ești capabil de multe. Pentru mine diversificarea și aprecierea altor lucru m-a ajutat să realizez că există mult mai multe lucruri în viață în afara snooker-ului
European Masters
Ronnie O'Sullivan s-a retras de la Mastersul European din motive medicale! Un alt star a spus pas
10/08/2022 LA 17:28
Snooker
O'Sullivan, recordman absolut la numărul de break-uri de peste 100 de puncte! Cum arată Top 50
04/08/2022 LA 15:13