Ronnie O’Sullivan nu este fanul noii generații de jucători de snooker, mai ales când vine vorba despre comportament. De 6 ori campion mondial, Ronnie a avut mereu dubii legate de jucătorii care apar în circuitul profesionist fără să acumuleze prea multă experiență în circuitele de amatori sau în turneele de tineret.
"Sunt mulți jucători buni, dar eu că problema cu snooker-ul este o problemă pe care o regăsesc în mai mulți jucători. Ei apar, nu au experiență la amatori sau juniori, devin profesioniști și cred că pot juca cu Mark Williams.
Ei sunt prea încrezători în ei în comparație cu cât de buni sunt cu adevărat", a spus Ronnie O’Sullivan într-un interviu exclusiv pentru Eurosport.
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan, cel mai rapid break de peste 100 de puncte din istorie, la un meci televizat
ACUM O ORĂ

O’Sullivan: "Este o mentalitate periculoasă"

O’Sullivan a mai declarat că mai degrabă ar fi jucătorul care nu are cea mai bună părere despre el și ar considera că este mai slab decât este cu adevărat:
"Sunt mulți jucători în circuit care cred că sunt mai buni decât sunt cu adevărat, iar asta este o problemă pentru mine. Este o mentalitate periculoasă, caracterul îl dobândești abia atunci când ai parcurs toate etapele.
Eu cred că acesta este motivul pentru care eu, Higgins și Williams supraviețuim, pentru că avem acel background. Nu pentru că suntem cei mai buni, cei mai tineri sau cei mai puternici, ci pentru că avem ceva mai mult pe care ne putem baza", a mai spus Ronnie O’Sullivan.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Scottish Open
Moment hilar la Scottish Open! John Higgins, deranjat de un "musafir nepoftit" în timpul loviturii
ACUM 3 ORE
Snooker
Judd Trump, debut în forță la Scottish Open! S-a calificat fără probleme pe tabloul principal
ACUM 5 ORE