”Roonie probabil că ar trebui să piardă un braț și un picior ca să iasă din Top 50, da. Cu siguranță un braț, cred că fără un picior s-ar descurcat, atât de bun este. Este ridicol de bun. Dar dacă spune că ar ar trebui să piardă un braț și un picior pentru a ieși din top 50 pentru că nivelul tinerilor este atât de scăzut, asta este o mizerie, mi-e teamă”, a declarat Mark Davis pentru Metro.
”Jucătorii tineri nu au fost niciodată mai puternici. Sunt profesionist din 1991 iar jucătorii din capătul listei nu au fost niciodată la fel de buni ca acum. Numărul 80 învinge jucători de top, acest lucru nu se întâmpla atunci. Numărul 100 este un jucător foarte bun. Ceea ce a spus Ronnie pur și simplu nu este adevărat”, a completat el.

Declarațiile controversate ale lui Ronnie O’Sullivan

Snooker
S-au tras la sorți tablourile de calificări și cel principal la "Marius Ancuța Classic 2021"
22/09/2021 LA 13:36
"Dacă te uiți la tinerii care vin din spate, aceștia nu sunt deloc valoroși, serios. Cei mai mulți dintre ei s-ar descurca bine la nivel de amator. Mă uit la ei și îmi spun: "Ar trebui să îmi pierd o mână și un picior să cobor din TOP 50". De aceea eu, Mark (n.r. Williams - 45 ani) și ceilalți din generația noastră suntem încă aici. Pentru că nu există nimeni care să vină din spate", spunea Ronnie înainte de European Masters.
Ronnie a fost însă eliminat chiar la acel turneu de puștiul de doar 18 ani, Aaron Hill, care i-a oferit și un răspuns.
”Când l-am auzit ce a spus, mi-am promis că într-o zi îi voi arăta de ce sunt în stare. Cred că ziua aceea a venit", a spus Hill, potrivit BBC.
Snooker
#ETalks cu Rareș Sinca, dublu câștigător al trofeului Marius Ancuța Classic
22/09/2021 LA 13:26
Snooker
Marius Ancuța CLASSIC a ajuns la a patra ediție!
14/09/2021 LA 05:37