O’Sullivan a avut un start bun de campanie și a dominat începutul în grupele Championship League, dar s-a retras surprinzător în cea de-a doua etapă.Acestase declară mulțumit cu echilibrul din viața sa și începutul din noul sezon.
Fostul lider mondial a decis să se retragă și din unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, British Open.

Ronnie O’Sullivan, despre Simone Biles și Naomi Osaka

British Open
Rezultatele primei zile de la British Open 2021! Ce meciuri sunt programate astăzi
17/08/2021 LA 04:50
O’Sullivan a fost prezent la un turneu în Melton, de unde a oferit un scurt interviu despre situația sa actuală.
"În ultimii ani am participat la mai multe meciuri demonstrative decât la turnee. Sunt mulțumit de cum stau lucrurile în acest moment. Este bine să ai un echilibru", a spus acesta pentru meltontimes.co.uk, citat de eurosport.co.uk.
Banii obținuți în meciul demonstrativ de la Melton vor fi donați către organizația caritabilă MIND. Această organizație se ocupă cu sănătatea mintală.
Sportivul englez a vorbit și despre cazurile gimnastei Simone Biles și a tenismenei Naomi Osaka, care s-au confruntat cu anumite probleme legate de sănătatea mintală și au decis să se retragă din competiții.
"Este bine că oamenii vorbesc mai mult despre aceste probleme și iau în considerare bunăstarea oamenilor. Sportivii care se confruntă cu probleme de sănătate mintală nu ar trebui să fie penalizați", a mai declarat O’Sullivan pentru sursa citată.
Ronnie O’Sullivan va reveni pe 10 octombrie, la Openul Irlandei de Nord.
Snooker
British Open revine în calendarul circuitului mondial de snooker, după 17 ani de pauză
18/05/2021 LA 12:50
Snooker
Campionul născut dintr-o dramă teribilă. Destinul incredibil al lui Mark Selby
04/05/2021 LA 09:52