Ronnie a câștigat anul trecut al șaselea său titlu mondial după o așteptare de șase ani după ce l-a învins pe Kyren Wilson în finală, însă englezul de 45 de ani nu a mai câștigat niciun turneu de atunci.
O’Sullivan a pierdut cinci finale consecutive, cea mai recentă fiind chiar în fața lui Neil Robertson la Tour Championship.
Acea finală a fost câștigată confortabil de Robertson la Celtic Manor iar Ronnie consideră că australianul este favorit la Campionatul Mondial de snooker care va începe pe 17 aprilie și va fi transmis în direct de Eurosport.
Snooker
S-au tras la sorți tablourile de calificări și cel principal la "Marius Ancuța Classic 2021"
22/09/2021 LA 13:36

Ronnie O’Sullivan despre Neil Robertson

”Ce se întâmplă la Sheffield este că atunci când ai o perioadă bună, începi să câștigi meciuri an de an. Poate să fie și invers. Cred că John Higgins nu a mai ajuns într-un sfert de finală de șapte sau opt ani. Eu am făcut la fel între 2013 și 2021, nu am ajuns în semifinale”, a declarat Ronnie pentru Eurosport UK.
”Robertson este la fel. Cred că fiecare jucător trece printr-o astfel de fază la Sheffield când nu pot să ajungă în fazele finale. Cred că la un moment dat asta se va schimba pentru Neil și când se va întâmpla asta o să-l vedem câștigând un turneu, poate va ajunge în finală trei ani la rând”, a afirmat el.
”Jocul său este construit pentru Sheffield și a progresat pe parcursul anilor iar acum are cel mai bun joc per total. Joacă la siguranță, are un temperament extraordinar, este înfricoșător cum lovește, nu am mai văzut pe nimeni așa”, a precizat Ronnie.
Așa că dacă faci un tort și pui toate astea înăuntru, o să îți iasă un tort Michel Roux și o să fie uimitor
Snooker
#ETalks cu Rareș Sinca, dublu câștigător al trofeului Marius Ancuța Classic
22/09/2021 LA 13:26
Snooker
Marius Ancuța CLASSIC a ajuns la a patra ediție!
14/09/2021 LA 05:37